ya kayıt aleti bulalım kaydedelim güzel kaynak oluyor :hehe:
Printable View
yok kalsın. ben arkadaşımın aracı ile katılmıştım. bu en basit parkurlardan birisiydi. o gün 7 aracın 5 i yan yattı. benim işin ilk ve son deneyim oldu.
Lastik alacaklar pajerodakılerden düşünebilrsiniz:D çok agresifti yaa:) arda abinin koydugu fotodakınden farkı yok iş makınası:D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3737596_n.jpg
gelıyorum tr70lerle :)
jant lastik isteyenlere istanbul maslak ta yardımcı olabilirim.
Eee nerde offrroadcilar? Sesiniz cikmiyor :) bu arada amarogcu uyemizde gelsin :)
benim geliş işi yatar beyler beni silin, cumartesi pazar evde oturup hakediş yapacakmışız vay babamın ....
o grand c.nin resmi neymiş öyle ya ne biçim yan yatmış...
Evet arkadaslar Arda isleri dolayisi ile katilamiyormus. Listeden cikarttim kendisini. Güncel liste asagidaki gibidir;
En Güncel Liste;
- BoraRS Bora & Co-Pilot Kuzen Dinçer - Kia Sorento
- Redbull Engin & Co-Pilot Sword Murat - Range Rover V8
- Ramazan & Co-Pilot Köksal - Suzuki Vitara (Vinçli)
- Mehmet & Co-Pilot - Land Rover Discovery V8
- Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (vincli)
- Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4
Bu arada yagmur dualarim tuttu :D Disarida cilgin bi yagmur var :D
Kaldikmi acikta :D
Batu seni unuttum yazmayi. Bi yolunu bulup gelebilirsen bulusmaya araba cok. Istedigin araca gecebilirsin kardesim.
bu akşam belli olur gelip gelemiyceğim amarokla,
Kemal Ertek & Co-Pilot Mehmet - VW Ama*arak :D
Ne gzlde yagiyor beee ....
Hadimkoyde suan hava bi garip hafta sonu kar beklniyormus, baya eglnipck gbi camurunz bol olcak en azindan:)
Pazara çizmeleri hazırladım en çok onlara ihtiyaç olacak:):)
Toprak suya doydu biz de çamura doyacağız :) Hala çok iyi yağıyor. Pazara yağış kesiliyor tam istediğimiz gibi.
işimi garantiye aldım , jimmy i bugünden aldım fatihten :D benim durum kesinleşti yani :D
1999 Jeep Cherokee 4.0 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 62601365
şöyle bişey alıp aranıza dalasım var valla :D
Arkadaşlar katılımcıların çoğu Anadolu yakasından ve de özellikle Acıbadem Koşuyolu tarafından geldikleri için buluşma noktasını Acıbadem Mc Donalds olarak belirledik. Saat 09:00 da herkes Acıbadem Mc Donalds' ta olsun :)
Bu arada Çamlıca' da tek tük kar atıştırıyor :)
Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds Otoparkı
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde halledeceğiz hızlıca.
Cep Numaram: 0532 618 37 07
En Güncel Liste;
- BoraRS Bora & Co-Pilot Kuzen Dinçer - Kia Sorento
- Redbull Engin & Co-Pilot Sword Murat - Range Rover V8
- Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
- Ardacar Arda & Co-Pilot Çılgın Batu - Mitsubishi Lö 200 :D
- Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4
2 adet telsizde var biri jimmye biri bana.ama benim arac ici telsizle sizlere baglanirsam bendeki talsizide veririm
Cahit arabanızı Acıbademe Mc Donaldsa bırakabilirsiniz. Rahat olun orası sürekli aktif ve güvenli bir yerdir.
Enginin ve benim Co-Pilotlar pertingen :) Benim kuzenin işi çıktı. Enginin Co-Pilot Zıword Murat da yatak döşek yatıyormuş. Hastalanmış. Kendisine acil şifalar diliyoruz :)
Benim ve Enginin yanıma CoPilot gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler.
-------------
Arkadaşlar katılımcıların çoğu Anadolu yakasından ve de özellikle Acıbadem Koşuyolu tarafından geldikleri için buluşma noktasını Acıbadem Mc Donalds olarak belirledik. Saat 09:00 da herkes Acıbadem Mc Donalds' ta olsun :)
Bu arada Çamlıca' da tek tük kar atıştırıyor :)
Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds Otoparkı
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde halledeceğiz hızlıca.
Cep Numaram: 0532 618 37 07
En Güncel Liste;
- BoraRS Bora & Batu - Kia Sorento
- Redbull Engin & Erhan - Range Rover V8
- Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
Bu ekipten henüz ses olmadığı için şimdilik opsiyonel ekledim;
Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4
bora abi benı co yap:)
Arda abi gelemicek diye biliyorum listede var ama?
Gelenler bugunden onaylarsa net sayımız belli olsun.
Benim CoPilot Erhan kardeşim :)