ben kesinim .. sorun yok ... vinçli jimmy olarak .. muhtemel 3 kişiyiz .. co pilot + 1 yolcu :D
Printable View
ben kesinim .. sorun yok ... vinçli jimmy olarak .. muhtemel 3 kişiyiz .. co pilot + 1 yolcu :D
Enginin ve benim Co-Pilotlar pertingen :) Benim kuzenin işi çıktı. Enginin Co-Pilot Zıword Murat da yatak döşek yatıyormuş. Hastalanmış. Kendisine acil şifalar diliyoruz :)
Benim ve Enginin yanıma CoPilot gelmek isteyen arkadaşlar gelebilirler.
-------------
Arkadaşlar katılımcıların çoğu Anadolu yakasından ve de özellikle Acıbadem Koşuyolu tarafından geldikleri için buluşma noktasını Acıbadem Mc Donalds olarak belirledik. Saat 09:00 da herkes Acıbadem Mc Donalds' ta olsun :)
Bu arada Çamlıca' da tek tük kar atıştırıyor :)
Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar
Buluşma Saati: 09:00
Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds Otoparkı
Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak.
Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum
Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde halledeceğiz hızlıca.
Cep Numaram: 0532 618 37 07
En Güncel Liste;
- BoraRS Bora & Batu - Kia Sorento
- Redbull Engin & Erhan - Range Rover V8
- Ramazan & Co-Pilot Köksal - Suzuki Vitara (Vinçli)
- Mehmet & Co-Pilot - Land Rover Discovery V8
- Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
Bu ekipten henüz ses olmadığı için şimdilik liste dışında tutuyorum. Kesin konförmasyon geldiği an listeye tekrar koyacağım. Zaten buluşma yeri ve saatimiz de belli. Herzaman bekleriz :) ;
Emre YEŞİL & Co-Pilot FRK - Land Rover FreelanderII 2.2 TD4
acıbadem mc'in arka sokağı benim ev :D
Suanda beykozda ciflik evindeyim parkura 5 dak mesafede ... Eger boyle sabaha kadar yagarsa 5 cm kar olur burda
Köksal Beykoz taraflarında var mı güzel parkurlar arabaları ağaçlara çizdirmeden çamura batıracağımız :D
Neyse sabah buluşalım orda karar veririz nereye gideceğimize. Riva her halukarda bol bol çamurlu olacak. Riva' nın çamkuru da kırmızı çamurdur. Kil gibi yapışkandır :D Bi yapıştı mı zor sökersiniz. Demedi demeyin :D
Alet gerçekten çok başarılıymış. Bu Land Rover Discovery' lerde kilit var mı acaba standartta.
Ben V8 Engın abının co pılotu olmak ısterım. V8 gucu adına dıyıp her yere gıdıyoruz masallaj :)
Bu arada ztn kavacıktan gecıceksınız abıler benı yol kenarından alırmısın ıceceklerı ben alabılırımm :))
Amaroktan ses yokmu cok merak ed?yrum. Nasıl bır performans sergıleyecek..
En Güncel Liste;
BoraRS Bora & Batu - Kia Sorento
Redbull Engin & Erhan - Range Rover V8
Ramazan & Co-Pilot Köksal - Suzuki Vitara (Vinçli)
Mehmet & Co-Pilot - Land Rover Discovery V8
Arfy & Co-Pilot Fatih & Sercan - Suzuki Jimmy (Vinçli)
Cemal Ç&Co-Pilot CeM Ç.-Lada Niva(Vinçsiz):)))))
aracımı yetıstırdım yetıstıremem korkusu oldugu ıcın gelıcem dıyemedım ama artık bende ordayım :)
Aramıza eklenne war hosgeldınnn
Ben geleemicem sanirim saat 9 da arkadasimi almam gereekiyor havaalanindan :S sizlere iyi eglenceler dilerim bol video ve foto da olursa gzel olur :)
tabiki kilitli ben kilitsiz araba kullanmam zaten :)
http://i529.photobucket.com/albums/d...15599_5435.jpg
arkadasla guzel bırgundu baya yorulduk.donus yolunda dumanı gorduk orman yanıyor bakalım dedık.anammm bır ındık bıber gazı dumanımıdır nedır oluyorduk arabaya zor kactık 5 dakka gozlerım gormedı :(
Oluyordukk koksal abı nasıl bırseydır mal olduk
Onu atan insan evladi deilmis amk yaa! Olduk olduk
Bu organizasyon ilk ikisinden de daha eylenceli oldu demek her organizosyon bir önekinden güzel oluyor bu çok güzel bir şey.
Yavaş, yavaş off road yapmayı öreniyoruz.
Herkese Tşk,
Videoları izliyorum şu anda. Bomba videolar var.
videoları resımlerı herseyı beklıyoruz
Youtube a atmaya başladım. Şöyle söyliyim toplamda 20 tane video varsa 18 tanesi bomba :)
Bi video attım şimdi 10-12 tane resim atıyorum. 2 dakkaya biter. Açarım konuyu :)
gelemedim gene içimde patladı resmen:(:(
batan oldumu :)
abiii çamur cok zevklı beee :) iyice eğlenmişinizdir :)
Afyon eber /ördegi tercih ettim yine ama sizde eminim cok eglenmissinizdir....;)
Konu açılmıştır. Salrıdın:D:D
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post2903003