çok kırocan olmuş sanki fotooffroad dendıkce eskilere bakıyorum
sene 2007 yada 2008
![]()
babama off road arabası almaya karar verdım dedım tum masrafları vergıden dusuyoruz falan dıye cumleyı devam ettırırken babam bombayı patlattı, "azıcık beynın calıssa off road arabası falan degıl gıder kamyon makıne alırsın" dedı![]()
off road arabası 20.000 liraydı ona laf ettı, bende gıttım bundan aldım odesın dursun p...
![]()
Bikere sorduğun soru biraz anlamsız olmuş. Kime ve neye göre perte çıkar bir araba? Kaskodan dolayı pert mi yoksa yürüyemeyecek hale gelerek pert mi? Eğer o an arazide araç tekrar normal 4 teker üzerine inidirilip çalışıyor halde ise offroada devam eder. Çalışmıyor ise zaten çekiciyle ilk ustaya götürülür ve tamiri yapılır.
Ben anlamadım yani perte ayrılır mı derken neyi kastettin?
Yani bir yaris icindeysem devam ederim veya saten yattiktan sonra kasa hasari varsa devam etsende ayni etmesende o yuzden bu isle ciddi ugrasan devam eder yururu degilki arabanin daha fazla zarar gelsin yurudukce
Arda olsa kesin devam ederArdaa olm kar lastiklerinle çamurda kalacaksın ben de seni çekecem hazır ol
![]()
Biz 2. buluşmada çamurlu bir yerden geçip dik bir rampaya vurduk arabayı azimle s.çan taş deler misali tepeye ulaştık ama açıyı ayarlayamadığımız için aracın iki lastiği boşta kaldı, parklarda tahterevalli vardır ya aynen onun gibi bir durumdaydık, araba aşağı doğru devrilmek istiyordu ama cahit ve batu arabanın üst tarafta kalan kısmında asılarak devrilmeyi engellemeye çalışıyordu
he devrilse ne olurdu; muhtemelen 4 lastiğin üzerine çevirebilecek bir yer bulmaya çalışırdık çünkü düşük hızda devrilen arabaya pek birşey olmaz, ayrıca arabayı off road yaparken perte çıkaracak şekilde devirmeyi başaracak kadar pervazsızca kullanıyorsan zaten dünya umrunda değildirhe devrilmedik ama devrilecek duruma geldiğimizde altına s.çıyorsun
hatta biz dik bir yerde bunu yaşadığımız için içe doğru s.çtık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)