ya ben yastık istiyorum aslında okulda felan lazım oluyo montla bi yere kadar
üstünde sadece "uyusamda dinliyorum" yazacak
Printable View
ya ben yastık istiyorum aslında okulda felan lazım oluyo montla bi yere kadar
üstünde sadece "uyusamda dinliyorum" yazacak
yüksek çözünürlüklü istediginiz resimleri bana yollarsanız kumaşa dijital baskısını yaptırıp nevresim haline getirebilirim :) fiyat alırım bu tarz bir istegi olan varsa.
sadece yastık kılıfı üzerine yazı veya yastık kılıfı üzerine aracınızın fotografı tarzında bir işlem isteyen olur mu ? örnek olarak kendi aracımınkini bir yaptırayım ben.
dijital baskı istemiyorum abi kumaşta dokununca farklılık hıssı vermıcek basıt ve sonradan yapışmış goruntusu vermeyen turde ıstıyorum.
yok 2. anlattığıma giriyor. :) Ama suratıma yapışmasın dersen metrajlı bi sipariş vermen lazımki sana özel baskı patı yaptıralım . Sen en iyisini dijital baskı yaptır. Flok baskı yaparız. alcantra tüşesi verir. nubuk gibi lambolardaki konsol kumaşı varya onun gibi bi tuiesşi vardır.
Boytekste çalışıyorum.Döşemelik kumaş yapıyoruz :) İstikbal ,Bellona Mondi grup firmalarımız.
Töbe töbe hacı şakir neyine yetmıyor üstad :D
suratına yapışmaktan kastım o istemediğin naylon hissini kastetmiştim. Nakış ayrı bi olay. arma tarzı bişeyi mi dikemk istiyorsun yoksa kumaşa direk nakış mı işlemek istiyorsun. Nakış seni boyut olarak kısıtlar,nevresim ebatlarında nakış işleyecek makine biraz zor bulursun. sen en iyisi dijital baskıyı murekkeple kumaşa direk işlemesini sağlayan ( boyar maddesi herneyse) bi baskıcıyla görüş. Bu dediğimi Bayrakçılar yapar muhtemelen. İstanbul piyasını çok iyi bilmiyorum ama detaylı bilgi istiyorsan link vermemde sakınca yoksa Şahin Reklam Market - Bursa
arma tarzı değil abi istikbalın cartın curtun cocuk nevresımlerı oluyorya ayıcıklı falan renki ip kullanarak ayıcık ne bılım bebek falan işliyolar o tarzda dıyorum. NEvresımın tamamı ebadında bır baskı omıcak tam ortasına ıdeal boyutta bır H amblemı altına honda yazısı okadar.
aynı senın dedıgın gıbı bır bayrak düşün işte kırmızı dokumuş kumaşın ustune nasıl beyaz ay yıldız işlemişlerse o şekılde ıstıyorum tek farkı honda ile ilgili olucak. bu baskının adı lazımkı ısım vererek arıyayım.
senin istediğin klasik kumaş baskısı, kumaş gergincene serilir, üstüne şablon( baskı patı) oturtulur duvara sıva yapar gibi rakleyle bi git gel yapılır baskı patındaki desen kumaşa geçer. sonra kumaş fikselenir. Bu dediğim kontinu bir işlemdir. durmadan devam eder.Sen özel bişey istiyorsun Bu yöntemle yani dijital baskı makinesinde istediğin deseni direk kumaşa boyarmaddeyi puskurterek ve ardından fikse edecek makineler var. Haa işte o makine kimde var onu bilmiyorum :D verdiğim linkte Ömer beyden bilgi alabilirsin istanbulda kime satmış makineyi veya ben akşama sana iletişim bilgilerini vererim acelen yoksa
ankara tamer reklam 6-7cm kalınlıgına kadar herseyın uzerıne baskı yapıyorlar
acelem hiç yok sadece nevresım baskısının ney olacağına karar verıp yaptırıcaım zaman şu baskıdan yaptırcam dıebıleceğım bi fikir olsun kafamda kurup anlatmaya çalıştığım baskı şeklini yaptırmak ıstıyorum eğer doğru anlatabıldıysem tabi. yanımda olsanızda elle tutarak gostersem keşke işte bu diye. bide maliyeti önemli tabi.
sıkıntı yok ben anladım seni fiyat ve yer konusunda arkadaşımla konuşunca bilgi veririm sana... ;)
Bende istiyorum bundan tasarimi ben yaparim
Çok güzel bir hediye seçeneği bu nevresim olayı. Fıyat uygun olursa ben de düşünüyorum 2 kişilik nevresim için.
Digitalbaski makinasini bizzat kullabiyorum
İstanbulda nca tekstil den bilgi alabilirsiniz dgen baski makinasi satisini yapiyorlar istambulda kimde warsa yaptirirsiniz
İzmirden dusunen olursa yardimci olurum