çocuk sen var ya :D :D
Printable View
çocuk sen var ya :D :D
olm sana bişi göstermeye gelmio anında conta yakıosun :D
Takip. Saçma bir maliyet çıkmadığı sürece nevresim ve perdede çok başarılı şeyler çıkar ortaya.
bu konu hakkında gecenin 3 ünden 5 ine kadar uğraştık arkadaşla işte tam tamına istediğim projedir kendileri.
Bu çarşafımızın tasarımı yazılar bu tarza yazıp çapraz yatak enlemesine yazıcak dağınık şekilde yani :) çarşaf rengimizde kırmızı olucak ustune yazılarımız beyaz yazıcak.
http://img4.imageshack.us/img4/2046/honda001gt.jpg
Buda yatağımızın örtüsü ile yastıklarımız. Ana renk yastık ile örtünün beyaz tasarımıda resimdekinin aynısıdır.
http://img684.imageshack.us/img684/9227/honda003o.jpg
genel hatları ile proje bundan ıbarettır. Tek dıkkat ettiğim husus baskı kalıtesı. Artık boya ılemı nakış ılemi nasıl olucaksa ele farklılık hıssı gelmemelı orjınal marka uretım gıbı durmalı. Yukarıdakı setin maliyeti aşağı yukarı nekadarı bulur ?
Konuyu Takipteyim Çok Uçuk Bi Fiyat Olmadığı Taktirde Düşünebilirim ;)
Bunun zımbırtısını üstüne al tutar bu :D
dün arkdaşımla görüştüm. Metraj az olduğundan pigment boyar maddeyle kumaşa direk püskürterek uğraşmaz dedi kimse 1 adet iş için . ama kağıda istediğiniz baskıyı hazırlatıp kumaşa fikseleyerek ( ütüleyerek) baskı yapılır dedi en kolayından ki resimdeki ebatlarda fazla değil
evet tsihrt baskı gibi, malesef istediğin baskı adet veya m2 olarak az olduğundan kimse uğraşmaz dedi arkadaş
bende bayan dış giyim ihracatı yapan bir firmada calısıyorum kumas satın alma departmanında . Zara,Mango,H&M vs. mal yapıyoruz :)
bursaya sık gidip geliyorup hatta ıkı gun once oradaydım. Sunteks,Vemteks,Nilba;elyaf,syk vs gibi firmalarla cok yogun calısıyoruz.
yastıkta o tarz baskı rahatsız eder ancak siyah fon üzerine yukarıdaki yorgan kılıfının baskısından bende isterim bir tane. zaten yatağım biraz büyük olduğundan hep özel diktiriyorum.