User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
206 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2 Yıllık Üniversiteden(MYO) Mezun Olanlar ne iş yapıyorsunuz ?

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 yıllık uluslararası Lojistik mezunuyum. Şuan bir firmada yurt içi sevkiyat bölümünde çalışıyorum ve halimden hiç memnun değilim. Aöf 3. öğrencisiyim aynı zamanda ama kolay kolay bitmeyecek gibi. Yeniden öss ye girmeyi bile düşünüyorum veya yurt dışında lisans tamamlama olayını araştırıyorum ufaktan , bir şekilde öğrencilik hayatımı devam ettirmek istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konuda şöyle düşünüyorum.. 2 yıllık okuyan her zaman 4 yıllık okuyandan daha kolay iş bulur. Şartları iyi olur kötü olur bu kısmı şans işi tabi ama yüksek okul mezunu talebi daha fazladır.. Teknik bilgiye sahip ama ucuza çalışacağı için

Ama şu var ki kesinlikle 4 yıllık okunmalıdır... Yüksek okul okuyup devam etmeyip çok pişman olunur (iş hayatına girdikten sonra)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar

2 yıllık üniversitelerden mezun olupta iyi iş sahibi olanlarınız var mı ? veyahut ne işlerle meşgulsunuz.. 2 yıl okursam sizce hangi bölümü okumalıyım ve siz olsanız ne yapardınız ? hangi meslekte maddi manevi rahat edebilirim

şöyle bir düşüncemde var, 2 yılla yetinmicem.. açık öğretimle lisansa (4 yıl) tamamlıcam inşllh şuanki düşüncem bu.

yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
    matematiğin iyiyse git açık öğretimden yada herhangi bi okuldan 2 yıllık hukukla ilgili bi bölüm oku sonu bitirdikten sonrada dgs kas ben dgs ile 266yla 3 sene önce edirne işletmeye girdim ege hukuk 261le kapattı fakat tercih edemiyoduk işte..

sana tavsiyem 2 yıllık yazmadan önce mutlaka dgs ve kpss deki şansını araştır ona göre bi bölüm yaz ben kpssden 86yla atandım zorla komşunun kızı emlakçılık mı ne okudu 71le atandı aradaki fark uçurum ama ben malım vaktinde turizm okudum
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllık sigortacılık okudum acentede çalışıyorum şuan açıktan 4e tamamlıcaz kısmet olursa
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radyoloji Teknikeriyim.

Özel bir hastanede tomografi çekiyorum bütün gün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane mühendislik okudum, ikiside bitti, ama şimdiki aklım olsa hemşirelik ya da sekreterlik bölümü falan okurdum. Bizim sınıfta topu topu 3 tane kız vardı üçü de maymundan az halliceydi.. Genç yaşımızda libido tavan inekliyorduk....
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane mühendislik okudum, ikiside bitti, ama şimdiki aklım olsa hemşirelik ya da sekreterlik bölümü falan okurdum. Bizim sınıfta topu topu 3 tane kız vardı üçü de maymundan az halliceydi.. Genç yaşımızda libido tavan inekliyorduk....
    bizim bölümde 5.5 kgkız/erkekti
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorma Mustafa ya.. İçimde uhtedir. Bir tanesinin bıyıkları benimkilerden uzundu be.. Mühendislik okuyanında kaderi bu işte..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorma Mustafa ya.. İçimde uhtedir. Bir tanesinin bıyıkları benimkilerden uzundu be.. Mühendislik okuyanında kaderi bu işte..
    facebookta bir yazı vardı:
    "mühendislikte okuyorum. bölümde 2 kız vardı; birinden ben güzeldim, diğeri benden yakışıklıydı"
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    myo otomotiv mezunuyum

arabaları motorları seviyosan ilgiliysende oku derim. mutlu olucagın işte başarılı olabilirsin ancak

Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    myo oto bölümü okuyorum. arabaları seviyorum uğraşmayıda,servise kapak atıp çalışsam benden iyisi yok. büyüyünce sizin gibi olmak istiyorum

2001 İ.Ü. Otomotiv Mezunuyum. Okul bitince staj yaptığım markanın servisinde başladım. Bir çok aynı okuldan arkadaş VW markasında staj yapıyordu. Bir çok arkadaşım terfi etti ve güzel yerlerde. Müşteri ilişkileri olan var, atölye şefi olan var. Danışman olan var.

Bende 6 sene hasar ve normal danışmanlık yaptıktan sonra Asker sonrası gelen teklif ile(burayyı kabul edince ayrıca 2 yerden daha teklif geldi) Afyon Bayisinde başladım. Hasar danışmanı-Servis danışmanı derken Hasar atölye şefi ile başladığım yeni görevde şu an mekanik atölye şefi + Dispozisyon. Kağıt üzerinde şef olsakta bayağı sözümüz geçiyor ve tecrübe çok iyi olduığu için bazen müdür bile destek alır. Dieğr bayiden direk beni arıyorlar bilgi ve yardım için. Benden önce bile işe başlayan bir çok konuda benden yardım alıyor. Aranan insan oluyorsun çok gayret edersenm (forumda tanıyan vardır iyi bilirler beni )

Ben şu iş yerinden ayrılsam çok rahat iş bulacağımı biliyorum. Kendini geliştirip işini sevmek yeterli

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıllık İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon mezunuyum. Açıköğretimden 4e tamamlıyorum. Doğan Tv Centerda JimmyJip operatörüyüm. Kanal D Cnn Dream tv çekimlerini yapıyoruz Bağcılardaki binada.

Melih'cim sen'demi Avcılar Mezunusun

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllık otomotiv okudum 1 sene tüvde calıstım sonra eski mesleğim olan kuyumculuga geri döndüm suan jivalde calısıyorum.
    ayrıca acık öğretim işletmeden devam
    bana kalırsa okul bi bka yaramıo ben daha uninin bi işime yaradıgını görmedim işletme okumamın sebebide imkan varken 4 yıllık diploma sahibi olmak ve kısa dönem askerlik
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıllık otomotiv okudum 1 sene tüvde calıstım sonra eski mesleğim olan kuyumculuga geri döndüm suan jivalde calısıyorum.
    ayrıca acık öğretim işletmeden devam
    bana kalırsa okul bi bka yaramıo ben daha uninin bi işime yaradıgını görmedim işletme okumamın sebebide imkan varken 4 yıllık diploma sahibi olmak ve kısa dönem askerlik
    bedelli askerliğin fakir versiyonu aöf
    ömer araç hazırmı
    Seyyar Tayyar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bedelli askerliğin fakir versiyonu aöf
    ömer araç hazırmı
    bedelli yapmam yaa kısa da olsa askerlik duygusunu yasamak isterim bence her Türk erkeği askerliğini yapmalı
    araç hazır değil o gunden beri bahcede yatıo kullanmıorum bi gecen gun düğüne gittik o kadar
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyada turizm ve seyahat işletmeciliği okudum.şimdi güzel sanatlar müzik bölümüne hazırlanıyorum
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumları okudum, yazan herkese teşekkür ederim

2 Yıl olarak düşündüğüm şuan aklımda olan bölümler ; [/Pazarlama, Dış Ticaret , Muhasebe Ve vergi uygulamaları...... Bakalım inş. YGS sınavında güzel bir puan yapıp, daha iyi bölümler ilede deişebilir bu durum ama şuanki ilk düşüncem bunlar gibi.

artık dediğiniz gibi, iş biraz insanın kendini geliştirmesine ve her konuda bilgili olmasına bakıyor.
    Yazın Bir ingilizce kursuna yazılmak farz oldu zaten bu bir gerçek..
    Hayrlısıyla 2 yıllık bi üniversiteyi bitirip, istanbul'a geri döndüğümde ise bir işe girip paramı biriktirip açık öğretimle yoluma devam etmek istiyorm. Zor olmasa gerek, hem çalışıp hemde aöf yi yürütmek ?
    Emre Kalkan

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu pazarlama , dış ticaret ve muhasebe okuyanların, iş hayatındaki aylık gelirleri ne kadar acaba ?

Düşükten başlayıp zmanla gelişme durumuna göre maaş artıyor mu ? yoksa belli bir ücrette sabit mi genel olarak
    Emre Kalkan

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllıklara gayetde iş var meslek lisesilerede gayet iyi iş olanakları var... kimse artık mühendis vs aramıyor ara (ana) eleman sıkıntısı bu ülkede çok fazla... kendini mesleğini geliştirmeye adamış herkese gayet güzel işler var her sektörde... yeterki işi beğenmek lazım ve öyle çok yüksekten uçmamak... herkes altdan başlar ve yavaş yavaş yükselir... kimse 1 günde müdür patron olmuyor... üstlilk emin olun türkiyede daha hızlı terfi oluyor insanlar avrupaya göre...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

emre.aksu
    Misafir
    Bu okuldan okula degisiyor ama.Kuzenim odtü de makine müh okuyor, kız mı? kız ne arar makinede durumunda.Ben yeditepede bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümde 60 kişi var 20si kız.Gıda mühendisliğinde sadece 5 erkek varmış onları da daha gören yok

gsz35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    liseyi sağlık meslek lisesinde okudum şuanda Acil Tıp Teknisyeniyim yani 112 hızır acil şimdi ise Ankarada Ufuk Ünv 2 yıllık yüksek okulunu okuyorum ve Paramedik Olacagım inş ve 112de doktor uygulamasını kaldırıp yerine paramedik koyacaklar ve bir nevi ambulans doktoru olcaz ve maasıda hayli dolgun
    I Love " GSZ " 106
    Berat Kıran

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)