Dış Ticaret kasıcam inşallah bakalım beyler, yorumlar için sağolun.
kaldı 6 gün YGS ye![]()
bu sene ygs ye gireceğim kafama takılan sorular var bunları size sormak istedim.
1- sıanv başvurusunda sınava girmek istemiyorum 2 yıllık geçiş hakkımı kullanmak istiyorum vardı.ben işaretlemedim. şimdi YGS den sonra ben bu hakkımı kullanabilirmiyim.
anadolu teknik lisesi elektirk elektronik bölümü mezunuyum.
otomotiv ve biyomedical 'i seçebiliyormuyum.( geçebileceğim bölümler arasında yazıyor ama tarih 2009 hala aynı mı acaba )
ayrıca direk geçiş te okul puanına bakılıyor bildiğmi kadarıyla ben Anadolu Teknik lisesi olduğum için okul puanım çok düşük normal meslke lisesi 6 ders görürken ben 17 ders görüyorum.
anadolu teknik lisesi mezunu olmam bena öncelik sağlıyormu ?
her işin zorluğu var birde hangi bölüme düştüğüne bağlı ben elektronikçiyim fiziki zorluk yok tabi.iş imkanı var açık var çünkü sanırım eskişehirde kayseride var okulu kapadokyadakini en son düşünmaaş olayı değişken ama 1.5 tan aşağı almassın.sen liselisin sanırım diğer bölümleri okuyupta başvuru yapabilirsin uçak teknisyenliğine ama uçak okursan daha iyi olur.farklılık ne gibi mesela uçaklarla iç içe olmak zaten farklı değilmi örneğin
![]()
meslekten birini bulmam çok iyi oldu .
ben anadolu teknik lisesi elektrik-elektronik okuyorum.
uçak teknikerliğine direk geçiş hakkım var.
bilmiyorum direk geçiş yapıcağım içni nereye atarlar pek bir bilgim yok ancak neresi olursa okuruz.
farklılık konusunda gerçekten farklı . kolay iş bulabilirmiyim.
Bence bulursun ucak teknisyeni ihtiyaci oluyor.mesela ben elektronik haberlesme mezunuyum ama egitime gittim ucakci olduk.sen direk ucak mezunusun boylelere daha cok oncelik oluyor zaten.isi zaten istanbulda bulursun thy kurs aciyor habom icin insaat devam ediyor bitincede alicak bitmedende almaya devam ediyor
4 Yıllık okunması tabiki 2 yıllığa göre iyidir.En basitinden tanışım 2 yıllık mezunu olduğu için ARAS kargo'da müdür olamıyor.4 yıllık olsaydı şimdiye kadar çoktan olmuştu.O da açıköğretim okuyor şuanda...
Birisi var 4 yıllık mühendislik eğitimi alıp iş bulamıyor...
2 yıllık iyi bir okulun elektrik tekn. mezunu tanıdığımız var adamın 1 sn boş vakti yok , ülke ülke geziyor vs...
Kısacası insanın kendinde bitiyor iş....
Golf MKVII 1.6 Tdi
edit .........
SKODA SIMPLY CLEVER
4e tamamladım t.c başbakanlık toki de muhasebe sorumlusu olarak çalışmaktayım..
Allah herkezin gönlüne göre iş versin..
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)