O paraya tek dizel tercihim opel astra cosmo olur...
O paraya tek dizel tercihim opel astra cosmo olur...
üzerine biraz daha koyup bu aracı alırdımaraç sahibini ve aracı bilmem etmem ama çok iyi duruyor.
http://www.techturkey.com/forum/otom...dj-4810-a.html
i30 ve ceed'in yakıt degerlerinin çok yüksek oldugu söyleniyor yalnız
hangi segment bir araç baktığınızı bilmiyorum ama aradığınız konfor ise tartışmasız 407'yi öneririm. eski bir megane ve 407 kullanıcısı olarak her iki aracı karşılaştırdığımda 407'nin içinde kendimi daha komforlu hissettiğimi belirtmek isterim. yok tek kapı daha spor ama mazotlu olsun derseniz (2.el fiyatlarını bilmiyorum ama) ds3'leri de öneririm.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Renault Fluence varmı bu fıyatlara ? 407den yaramız varbuyuzden dusunmuyoruz polo TDI çok az yakıyor dıye duydum daha sedan bişey arıyoruz megane yıne ıdeal gözukuyor
Ford Focus 1.6TDCİ O Paralara Çok Güzel Bir Full Focus Alırısınız.
geçen bende bakınayım biraz dedim 0 araç olarak. Arkadaş bu chevrolet,kia,skoda falan hepsinin aklı uçmuş neyin peşindelerse söyle full bir dizel yeni aveoya neredeyse Polo GTI parası isteyecekler skoda fabia rs sene başında 43bindi şimdi 55 olmuş neyin kafasını yaşıyor bu firmalar anlamış değilim:/
Aıle için sedan geniş bişey lazım megane-407-suan focusta dusunmeye başladık yakıt konusuda önemlı artık devır ekonomı devrı *****
Astra dizellerın km dusuk yok fıyatlarda uçmuş açıkcası 407lerde pahalı şuan
güzel düşük km ve de dolu bir focus hb alınır, hem az yakar hemde 109hp 240nm tadılır derim.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
2008 dizel toyota corolla dusunursenız gorusebılırız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)