polislerde taktik değiştirdiler belirli yerlerin dışına pusu kuruyorlar dün bulvarın başına çökmüşler son anda göbekten sıyırdım içeri![]()
polislerde taktik değiştirdiler belirli yerlerin dışına pusu kuruyorlar dün bulvarın başına çökmüşler son anda göbekten sıyırdım içeri![]()
[QUOTE=ErBAY;2921108]Hee akdem bunları yaşıyo demekAbı senınle eksıklerımı gormek ıcın denerım
(inandırıcı geldımı ? ) abi şaka bıyana zevk ısı bunlar selam sabah hırs gırınce bana gelmıyo öyle seyler.. Geçmek geçılmeyı takmadıgımı bılıyosun Turbo Type-r denemesındne
Hırs mı yaptım ben Ergün seninle eb Typer varkende denedik ozaman neden hırs yapmadım.ben okadar hırslı birisi olsam koyduğum turbo 30 yerine 40 olurdu.biz heraksam çıkıp gazliyoruz neden kimse birbirine darilip gucenmiyo.burda geçme geçilme meselesi yok,ben seni onceden tanımasam Ahmet Mehmet olsan istedini söyle sıkıntı yok.Ama ben seni cok eskiden tanıyorum.sen geçtin ben hırs yaptım muhappeti degil bu.hatirliyosan ben dedim sana telefon açıp hadi deneyelimde milletin ağzını kapatalım diye.Sonuçta senden böyle bisey beklemiyodum.
[QUOTE=akdem;2921628]
Ee benı tanıyosunda nıye ozaman baskasının söyledıgı seylere ınanıyosnda gelıp bana bısey demıyosun ?? Evet haklısın Type-r'la dendgmz zamanda guzeldı , cuprayla denedgmzdede , benım agzımdan hıc akdemı 20 boy gectım dıye bısey gectımı veya Gidip bıyerde Sti'la denedım böle böle oldu dıye bırsey söylemedım eğer bısey cıktıysa o aksam sızın cevrenız vardı otobanda ben yanlız basıma geldım öylede gıttım. O aksam denemeden sonra , Cem ustanında herkez ıcınde soyledıgı seye takılmıyosnda baskasının gelıp yalan yanlıs söyledıgı bıseyemı takılıyosun ???
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
[QUOTE=ErBAY;2921662]Evet senı cok eskıden tanıyorum problem de bu zaten.ben baskasının lafoıyla degil kendim gorduklerıme dayanarak konusuyorum.cem benım yuzumede soyledı,bende onun yuzune soylerım takılmam bunlara.o kalkıpta face vıdeo koyup altında tas.. muhappeti yapmaz.Ben senın ıcın araba yaptım dedım bunu sende bılıyosun.Ama araba bıttıgınde senden aldığım cevap bana selam varmıyo ben onunla kalkmam.tahmin etmiştim zaten senin gelmeyeceğini şaşırmadım
Tamm video cekıp kendıme aıt profılıme yuklemıs olabılırım , orda ne senın adın gectı ne arabanın adı gectı nede benım tarafımdan tas. gecıcek bısı yazıldı. He arabayı yaptıgınıda Taylan egsoz Onurdan ogrendım kendısı söyledı. Soyledgındede verdıgım cevabı bılıyosun zaten. ilk aldıgım zaman herkezle denedıgımıde bılıyosun atmosferık type-r olsn turbo type-r olsn , evo tm , sti'lar olsun herkezle denedım benım gecılme gıbı sıkıntım olmadıgını bılıyosundur. Bı araba muhabbetı ıcın selam sabah kesılıyosa bundan snra denemeye zaten gerek yok.
O yazdıklarını cıkartıp önüne koyamam şimdi ama ben sana ogün sordugumda bu muhappetler ne diye sen hala aynı kafadaydın yine alaycı cvp verdin senden istenen biraz saygı anladınmı.Ben bi araba muhappeti için böyle yapmadım bunlar senin davranışlarından dolayı böyle oldu.bi kişi çıksın desin ben çağırdım akdemi bizimle denemedi desin.Biz geçilceğimizi veya geçiceğimizi bile bile heryere gittik
Evet orda sana tek söyledıgım seyi hatırlıyorum. Söyledıgımıde bırebır aynısnı yazıyorum. Bana Ergün bu ne böyle dıye sordugnda , Kankacım sana nezaman Cupra alıyoruz demıstım? Ne yanı ben sadece gecebılecegım kısılerlemı denıyorum bunu söyluyosan eger, benım Turbo type-r gecıcegımıde dusunmussun demekkı. o aksam deneme 9'da dendı otobanda 2 saat bekledım ve telefon actım Pideci Serkan abıye söyledgım abı nerde kaldınız altucu denıcez gecıceksınız benı bukadar ugrasmanın anlamı yok dedım. Yanlısım varsa duzeltsınler.
N rahatsızlıgı her zaman başımızın ustunde yerınız var
her zaman beklerım kı
geldıgınız yer bızım dıbımızde ugrardık en kotu![]()
mertcan geç geldık ankaraya kardeşim , cumartesı saat 19 falandı, şimdi ankaradakı arkadaşları arasak bız geldık dıye belkı adamın programı vardır ee geldık dıye programını ıptal etmeye kalkar dıye sessız sedasız geldik gittik![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)