Beyaz kesinlikle![]()
Beyaz kesinlikle![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kırmızı diorm başka bir açıklamaya lüzum yok zaten kırmızı iidirjantlarınlada problem çıkarmaz uyumlu olur
hem kırmızıyı standart yapmana gerek yok mesela harley davidson kırmızısı olabilir
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Siyahhçok güzel durur jantlarda gold muş zaten
![]()
kırmızı araba boyanır mı be
fazla olsun kırmızı olsun diye boşuna söylememişler
boyama beyaza
illa boyicam diyorsan fq grisi
bildiğim kadaryıla tr de tek olursun
turuncuyada mat siyah
ya muhterem arabayı boyatacağına beyazını alsana sıfır daha mantıklı bence 5 milyardan aşaga boyamazlar 5 verecene 20 ver sıfırla beyazla.![]()
semi gloss black![]()
fransız mavisi... renk diyince aklıma 12 milyon renk geliyo ah aha ha ha
özelden sana gold jantlarına uyacak değişik ve aykırı bir renk yolluyorum, bunu ulu orta paylaşmıyorum özel bişey![]()
I fall in love with evo![]()
![]()
![]()
5 vermek varken nie 20 verim abi durup dururken heheben zaten beyaza sıfırlıcam arabayı 5 liraya
haa çok canım çekerse gider bitane kırmızı alırım sora stock stock binerim
![]()
Bu arada arkadaşlar custom renklerini zamanında çok düşündüm ama artık vaz geçtim onlardan.. boyasından dolayı trafikte ön plana çıkmasını istemiyorum yani, mesela arabayı turuncu yapmak gibi. araba ztn kendini belli edeceği için renginde abartı bir şey olmasını istemiyorum. Ben büyük ölçüde beyaza karar kıldım, şu an ne beyazı olabilir diye düşünüyorum.. özgün 106gti beyazı yap dio, süttt beyaz![]()
şimdi renk deişimi baya zormuş ama eskisi gibi deil haberın olsun arabayı boyat boya faturası al sora sora git muayne olsun feLan gibi deilmiş prosedür baya zorlaşmiş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)