doktordan rc iyiymiş:D
Printable View
doktordan rc iyiymiş:D
bu arada aracı aldım 0 sorun sımdılık bıraz daha kullanalım bakalım tamponlarda ayrı bır hava katıyor canlı gorunusu ama ekzos ve motorun bı elden gecmesı gerekıyor hava fıltresının sesını hıc beyenmedım
Tamponları bir acayip duruyor...
ayrıcalık iyidir her zaman:)
Bende simota intake kit var sıfır
yaklaşık 3 sene boyunca aşağı ayrancıda hergün gördüğüm bi arabaydı son zamanlarda gözükmüyor çok hoşuma gidiyordu biyerden duymuştum tamponları fransadan geldi gibisinden ama nekadar doğru yanlış bilmıyorum eskisi gibi ise güzeldi ama bakmak lazım
Aracın hayırlı olsun. Ayrıca tamponlara alıcı var haberin olsun. :)
fıltre elımde yok ama pıpercross k%n den daha fazla ses cıkartır yani ama en cok saglam verim alabılecegın 2 filtre bunlardır yani kn typhoon kit ve pıpercorss filtre ve kiti hakkını verıyor yani fıyatı pahalıdır ama saglam performansları vardır.Tok ses ıstıyorsan kutu ıcı fıltre takıp orjınal kazanı takacaksın veya bu 2 fıltreyı takacaksın.CuNKU dıger fıltreler onerılmıyor 206 RC ıcın
konuyu bulmuşken sorayım 2 araç var aklımda biri Clio Rs biride 206 Rc karşılaştırmanız gerekirse hangisini tercih edersiniz ve tabi performans olarak hangisi öndedir ?
Atar gider yapıcaksan Clio al. Şekil güvenlik konfor ve düşük km istiyorsan 206 al.
Hayirli olsn kardesim kazaszz belasz kullanmn dilegiiiyle ben kn typoon kitle aem drry flow kullaniyrrm birde sis farini sokersen bnde sokulu cok guzel ses alirsin egsoz olarakta 206 rc icin birrebir sebring orjinal kazan egsoz kullaniyrm cok memnunum :)
test verilerinde 0-100 2sn gibi bi rakamla rc önde görünüyor ama? rc o eşşek ölüsü jantlardan kurtulsa 15bi jantla bence gayet iyi yürür:p
imza: büyüyünce rc olucam:D
206 RC
Motor : 174 HP (bazı yerlerde 176 diede gecio)
Tork : 202Nm
0-100: 7.4sn
0-160: -
0-400m : 15.5 sn
0-1000m : 28 sn
Top Speed : 220 kmh
Clio Rs
Motor : 172hp
Tork : 200Nm
0-100: 7.3sn
0-160: 17.9sn
0-400m : 15.7sn