benim baktığm yerler türk ondan herhalde:) 7.4sn rs- 7.2sn rc olarak gösteriyorlardı. gerçi ben bu fabrika verilerine hiçbi zaman inanmadım:D
Printable View
benim baktığm yerler türk ondan herhalde:) 7.4sn rs- 7.2sn rc olarak gösteriyorlardı. gerçi ben bu fabrika verilerine hiçbi zaman inanmadım:D
206 RC' yi almadan hatta bilmeden önce ANKARA - ETLİK ADESE önünde görürdüm. Sene 2006 filandı :)
Hayırlı olsun bu arada aracınız :)
clio rs ile 206 RC degerlendırsek kesınlıkle hastalık meselesi zevk ısı.RC nin elektronik gaz kelebegı olması aracın gaz tepskini azaltıyor hemen gaz yemıyor buda orjınal gucu 180 hp olan gucunu gosterememesi hemen.clio rs ıse jantları kucuk daha hafif gaz kelebegı farklı bu farklardan oturu bıraz daha serı oluyor ama aractan araca fark var kesın clio gececek dıye bıse yok veya rc gececek dıye bıse yok ustundekı modifiye parcalarına gore hersey degısıyor.ama ben 3 sene RC kullandım ıcı falan rahat koltukları kliması esp airbag vs vs baya dolu arac yanı clio ya gore bence clio rs eskıdı 2000 modelleri falan alınacaksa 2004 ve üstü alınabılır.kendı dusuncem sadece clio rs le aram pek yoktur :)
177 hp 206 RC. Ama hem kilo ağır hem jantlar ağır. Ayrıca gaz kelebeği elektronik. He hızlı ama atlan deve mi. Değil.
1.4 motorlu baz donanımlarda belki haklı olabilirsin. Ama RS vs RC yaparsan bi kere kafadan airbag sayısı bile puanı etkiler. Herşeyi geçtim Ankara'da bir arkadaşımın yaptığı kazayı ve içinden 4 kişi sapasağlam çıktıklarını duyunca aracında fotoğraflarını görünce zihinsel EuroNCap puanım tavan yaptı. :)
hem 206 hemde clio sahibi olan birisi olarak söylüyorum 206 kesinlikle daha sağlam
Pug fransızların kralıdır be :D
güle güle kullanın tamponları ve oz ler güzelmiş
sagol guzel abim bende cok sevıyorum bu halını ama nasıp olmadı uzun soluklu bınmek satısa cıkardım
hangi stock rc hangi stock rs den daha ii :) görüntü istenirse rc ye evet derim ama gider isteniyorsa aldıgın rc ye en az 5bin tl harcaman lazımki rs den daha ii olsun sen diyelim rc ye para harcadın rs sahibi sadece port poliş cai egzosla seni gene ezer ama zevkler ve renkler tartışılmaz...
15 senelik motor ustasıyım 3 yılım pug servisinde gecti 3 yılımda citroen uzun yıllardır 106 gti alır yapar binerim şuan rs m var karşılaştırırsak clio yürür aksamı az bişi daha saglamdır ama 2. araçda fıransız oldugundan bir hondanın dayanıklılık bakımından tırnagı bile olamazlar....
1 tane stock rc göster stock rs den daha ii yürüyen...
var var piyasada zaten dolu rc 2 3 tane onlarda belli şekillerde rs den daha ii yürüyolar .. ama stock olarak hesaplarsan 10 tane rc den belki 2 tanesi rs den daha ii yürür..ayrıca rc yi kötülemek değil amacım sadece hp sinin ve parasının hakkını vermiyor yoksa içi dışı jantları ha bide koltukları güzeldir..
Valla baydı rC Rs vt kıyaslaması bence 3 nüde kullandım ayrı ayrı artıları var.. Bi arkadaş yazmış atla eşek değil hiçbiri katılıyorum.. Model yıllarına göre donanım konfor değişimleri var güçleri zaten ortada...
yok tartışma olarak degıl bızımkısı tabiki renkler ve zevkler tartısılmaz ben saygı duyuyorum herkesın fikrine.her aracın ayrı bi zevkı tadı var dogru dıyorsunuz.aralarında en donanımlısı 206 RC.abımdede 206 RC vardı bende kullandım hakkını yemim güzel arabaydı vallaha 206 rc.
Misal stok rs stok rc den ne kadar iyi yürüyor ? Ölçütün nedir ? Birde geçmek için 5000 harcaması über saçma olmamış mı ? Ayrıca 28 yaşında olup 15 senelik motor ustası nasıl oluyorsun bilmiyorum ama ben motor ustası değilim. Bu gün RC'yi yürütmek istiyeyim önümüzdeki ay koşar araba. Hemde usta değilim. Sadece Google Chrome ile Fransız'ca siteleri İngilizce'ye çevirip okuyabiliyorum. O kadar. :)