şahsen kendim öyle bişey alacak olsam ya ferrariyi yada NSX'i alırım başkada araca bakmam =)
Printable View
şahsen kendim öyle bişey alacak olsam ya ferrariyi yada NSX'i alırım başkada araca bakmam =)
supra porsche 911 gt3 viper arasında gidip geliyorum ama supra aır basıyo ilerde garaja çekip proge yapabilirm kalır bende evladiyelik olur...
iç mimara ihtiyaç varmıdır acep o melmekette:soru::soru:
:D:D
Skyline almicaksan Ferrari alabilirsin...
hey maşallah yaaa makineler çok sağlam yanlız moralim çok bozuldu bu konuyu görünce her biri birbirinden güzel makineler seçim yapmak zor ne yalan söylim kıskandım:D Allah herkese nasip etsin gözüm yok yanlış anlaşılmasın ama bana kalsa hiç kullanmadım şiddetle tavsiye ederim Shelby Gt500 görüntüsü çok güzel teknik özelliklerini beygirini hiç bilmiyorum ama güzel araç...
Hepimiz pako yuz. yasasin german style pacolar.
bu konu silinse?
gece gece fena sinir bozdu
vay arkadaş. :D
faça bi şahin olsa o zaman prestij kazanırdın belki ama bu arabalarla zor abi
Vay anasını konuya bak,
Ben arabama akışmetre alacak parayı zor biriktiriyim :)
Konu sahibi porsche,ferrari arasında kalsın :D
Hayat..
Tercihim Porsche olurdu , GT3 bulsam hiç fena olmaz , en yeşilinden ve rollbarlısından :)
Yorumlari duyanda Norvectekiler porschedan ferrariden asagi binemiyor sanacak.Arkadaslar goruyoruz almanci gurbetcilerimizi :) Hayatlari boyunca emeklerini veriyorlar o ulkeye,ancak bmw mercedes satin alabiyor cocuklari.Oyle goc ettim kapiya ferarri cektim gibi bir durum soz konusu degil :) He norvecte otv mtv olmadigi icin ve bakilan araclar 15-20 yasinda spor otomobil oldugu icin 2.eller olu fiyatlara gidiyor olabilir bu ayri konu.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...cisin-isci-kal
``Araştırma sonuçlarına göre Norveç'te yabancı kökenli çalışanların yüzde 26'sı kabiliyetlerinin altında bir işte çalışıyor. Danimarka'da ise her yüz yabancı kökenli çalışandan 24'ü yeteneklerinin altında bir işte çalışmak zorunda kalıyor``
Ilginc baya.
Bence norveçli balıkçıların tercihi neutrogena al
neden yurtdışında okumadıysam az da olsa bi skyline'a bi supraya bindim derdim,kafamı ....:mad:
+1903 okul bitsin gidip 1 tane daha okucam :D
bn olsam ram srt 10 alırım arkama dahi bakmam
bu arada o 2 viper ya kazalı yada kaputları açık :D
esit: heleki proje yapmaya niyetliysem ram yeterli derim :D gidicem viper alıcam sonra kendi civic im le onu geçicem :D ram alırım hiç değilse pick up derim bişi derim içime oturmaz
sn git viper al sonra civic le geç :D eee ne anladım viper dan :D yanlıcaksam 200sx alırım 1 tanede :D
hiç düşünmeden herhangi bir porsche modeli diyorum :D
:hahaha::hahaha: Hadi Allah rahatlık versin kardeşim
Bence kafadan bi srt10 koy garaja kafan rahat etsin:)
R34 hayallerimdeki araba
1 sene bekleyip süperspor alabiliyorsan r35 r8 gibi vs .. ki r35 tercihim ikisi arasından .. arabasızda kalamam diyorsan ufak tefek bişey al 3-5 kuruşluk bişey .. 1 sene sabret , ayağını yerden kessin hesabı otomatik al hatta , 1 sene sonra yengeye ver istediğini al ..
Nissan Skyline GT-R 1993, 3 500 km, kr 259 000,- - yalnız bu çok iyimiş yahu r34 gt-t'ye verene kadar bunu almak daha iyi sanki :D:D
supra al supra.. sonra nsx al :D
Birak suprayi muprayi;
Orasi ANKARA degil, ÖNCE EHLİYET AL EHLİYET!!!!!
Elin memleketi buraya benzemez, adami ne ederler bildin mi????
Turkiyede zahmet edip almadigin ehliyeti norwecte NAH alirsin dicem ama demiyorum, anlatamadim bunca zaman....
Once ehliyet; sonra Beyaz R34, sonra gemiye yukleyip tatile geliyorsun, tatil köyünde 15gun kal disari cikmayin, arabaya ben bizzat tecawuz ederim ;)
Beni al yanına. Toprak olur taş olurum yanında yoldaş olurum istersen gardaş olurum merak etme sen. Gel sen beni al yanına beni :byebye:
Şahsi fikrim burda amaç zevk almaksa ilk etapta Türkiye'de bulamayacağın binemeyeceğin bi araç alıp tadını çıkarmak. En azından Türkiyede yok burda biniyorum diğerlerine nasıl olsa binerim denilir.
Yarım saate hazırım bavulumla beraber.
Kardeşim Allah yolunu açık etsin herşey gönlünce olsun ama sen boşver arabayı önce g.tüne don al çok soğuk memleket orası:D:D Sonra da Reşat abinin dediklerini yap :D:D
göç etmek için doğdular ya göç edecekler yada ölecekler Korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar. :D
şaka bi yana NSX le başla derim ben
ne güzel bir topic olmuş :)
supra tercih edilebilir...
Testarossa çok iyi duruyor
oralar soğuk olur antifirize dikkat!
kırmızı antıfırız olsun aman dıkkat
viper al :D
ben de az önce veyron spariş ettim:hoo::hehe:
Para güzel şey
dün akşam hanıma dedim ki ben norveçe göç etmek istiyorum ne dersin? doğalgaz faturasını burda zor ödüyoruz orda ne yapıcaz dedi. balık tutar geçiniriz dedim? git eminönünde tut uykum var dedi.
testarossa derim ayrıca şuan kullandığın f355gts'i ne yapacaksın :D
Reşat abi adamsın :)