:hahaha::hahaha::hahaha: viper al git :D
Printable View
kesinlikle 996...
Ram, NSX, porche yada supra bence..
TR'de ferrari kullandığınıza göre TR'de ulaşamıyacağınız bir araç daha iyi olur..
ÖRN ; Supra :)
Aslinda almanyadan araba alip gidebilirsem R8 alip norvece gecmeyi dusunuyorum uzun zamandir ama prosedur nedir bu nalet konuda biraz bilgi sahibi olayim ole bi organizasyonda yapabilirim :)
çok yanlış ülkede yaşıyoruz yemın ederım. dun uyurken nsx ın ılanını açtım yatağa yattım bakarken uyuyakaldım ya1 maaşla 2 civic nedemektık :D
bence NSX i kap geç derim direk.
moral olarak yıkıldım valla lanet olsun böyle memlekete
benim hayalim bile olamayan bi araba orda bedavadan biraz pahalı
GTR34
araç fiyatlarına dikkat ettimde hiçte ucuz değil ordada araçlar
Bende onu dicektim. Yanlışım varsa düzeltin ancak fiyatlar aynı gibi. Tamamına bakmadım ama;
Dodge RAM SRT-10 SRT-10 Varebil 2004, 12 700 km, kr 448 000,-
2004 Dodge Ram SRT-10 67.000 USD Galeriden satılık ikinci el - 68115171
shelbeyy gıder reıs
10. sayfadan devam audi konusu ordan devam etsin :)
Burdaki gelir duzeyi ile oradaki gelir duzeyi arasinda ne kadar fark var biliyormusun. Burda gunde 5 saat calisip haftanin 5 gunu ise giden bi insan tahmini ne kazanir???
Ben sana oradakini soleyim az cok kafanda biseyler canlanir. 35.000 kron :))) gel sen hesap et arabalarin burada ve orada ayni fiyat olmasi onemli mi acaba artik:)
sen baya ciddisin yau:china:
hayırlısı madem
edit. charger srt8 candır aklında bulunsun
Supra alsanız yüklemeydi felan parça al arıza yaptı öbürünü tak durumu olurmu olabilir tabi.
ama şöyle 700-800 ps supra iyi olurdu hani
abi meslek nedir orda ne iş yapacaksın? valla çok şanlısın..ben olsam en az 2 araba alırdım birisi 4x4 diğeri spor..subaru - evo 4x4 .... viper vette vs de spor
bir çok arkadaşım var norveçte..uzun yıllardır oradalar..bu konuyu hep konuştuk ne olursa olsun mutlaka dört çeker diyorlar ;)
nabacan arabaya, binme. çevreyi düşün biraz ..
ya supra yada skyline
RAM Alırdım Ben Olsam
yanlız dıkkat edin arkadaşlar o skyline gtr değil gtt sadece arkadan iter olanı!!!!yoksa gtr ordada pahalı!!
beyler son 10 gundur alkimda audi s8 lamborghini engine var bilgisi olan varmi ??
S8 hakkında tek bildiğim şey sanırım gallardo motorlu olması ve sesten insanın orgazm olması :D
2 sene once kayinpederde varmis erken gelseydim gorebilecektim satti ve maybach ve bently aldi. ama hakkinda bilgi almam lazim su anda 1. sirada o var cunki esim buyuk audi fanatigi allah kismet ederse yarin kizim dunyay geliyo hem aile arabasi hem prestij hemde kaputun altinda devasa bi guc var oldugunu bilmek muazam. ama kronik sorunu varmidir? yada extra baska bisey yapilabilirmi ? yakiti gectim gideri nasildir yani isin acigi ...
porsche olur , ama mod olucaksa , RB26 DETT , 2jz-gte'den destur almak lazım :D
ama günlük olarak araç kullanmayacak mısınız ?
ohooo sen daha almadın mı yaa ?
o arabalar eskidi artık :)
norveçin tekstil piyasası nasıl desinatör falan lazım mı :D
ben olsam hayalimdeki diabloyu alırdım :D ( hayal kurduğumda küçüktüm ondan :) ) sende öyle yap bence...
Ben olsaydım; Dodge RAM SRT-10.
böyle imkanlarım olsa kesinlikle 1.6 ies e binerdim.
motor hacmı en buyuk hangısı ıse onu alırdım herhalde vergı ve yakıt fıyatları bızım burdakı gıbı degılse tabıkı 8,0 lt vıper gts
yok araba artik s8 audi kara verildi ama arac hakkinda bilgi lazim ......
4 kapili bı arac sedan detaylı bilgi Google'da
Panpa neden japon efsaneleri dusunmuyosun yahu :(
abi ne işle meşgulsün orda? benim 3d görselleştirme işlerine ekmek varmı?:D:D