quantum acilen iphone konusunda bekleniyorsunuz :D
Printable View
quantum acilen iphone konusunda bekleniyorsunuz :D
Benim de anlamadığım sen niye böyle bir provokasyon içindesin..
Sen bir tutturmuşsun yok lanetlisiniz, yok peygamber öyle demiş,
İnsanlar diyor ki sana Allahla kul arasına girilmez..
ama yemiyorsun içmiyorsun gelip burada kendine lazım bilginle aklınca sofuluk yaptığını sanıyorsun ama sıktı..
Emin ol senden daha müslüman ben ve burada bir çok kişi.. Milleti darladın yetti artık.. Diyeceğini dedin, bitti.. Uzatma herkesin günahı da kendine sevabı da..
kimsenin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmiyor.. En başta sen ve senin gibi Allah peygamber deyip millete gereksiz bir şekilde sataşanları..
Unutmadan.. Ağzını bozuyordun? Ne oldu ona?
Bekliyoruz..
----
Artiz.
Konumuza dönelim :D Güzel dövme desenleri paylaşalım
Vücudu toplayayım düşünüyorum hayırlısı özellikle Nihat Hatipoğlu'nun açıklamaları içimi rahatlattı :D . Evet günahı varmıdır vardır ama bu dediğiniz gibi Allahla kul arasında olan bir olay.Varsın kimilerine göre lanetlenelim.
bende 2 adet var yılalr önce yaptrmıstm bacagmdakı g harfı trıbal kolumdakıde tarıh
2011 den bır foto
http://d1208.hizliresim.com/10/4/bgrbd.jpg
böyle bi film vardı ne kadar yaşıyacağını kolunda bi döwme Gösteriyordu onu hatırlattı =)
insanlara vaaz verecegim diye ortaya atlayarak sacmaladiginizin farkindasinizdir umarim ??
Kuran-i Kerim'den sonrasi mi var? kitabi kimin yazdigi ve ne söyledigi beni ilgilendirmez, Allahu Teala'nin kitabinda ne yazdigi önemli.
evet dövme bizde emanet olan bedene yapilan tahribattan dolayi yasaklanmistir ama o lanet nerden cikti ??
haaa bu arada dövme yaptiranlar cenabet gezmiyor,abdestleri kabul oluyor.
bunu da belirteyim de,sonra millete dövmeliler cünup geziyor deme..
Herşeyin sevabıda günahıda kendine...ALLAH ile kulu arasında...işimden dolayı yaptıramıyorum yoksa bende yaptırmayı çok isterim...
evdeki ampul patladı birde ipad e kola dokuldu kesin lanetlendiğimdendir.... vay beee etkisini yavaş yavaş gormeye basladık..... lanet bu konuyu bekliyormuş meğersem :D
Darlarınırım arkadaşım ya da abim yaşını yazmadığın için hitap seçmek zor oluyor! Memleket öyle bir noktaya geldi ki forumda ya da gerçek hayatta hiç fark etmez hangi konu konuşulsa konu bir yerden dine bağlanmaya başlıyor ve bende bundan hoşnut değilim.Bu konunun günah olup olmadığını merak edenler yetkili kişilere başvurur sorar öğrenir ama burası bunun öğrenilmesi için değil,bu başlıkta o sorunun cevabını bulmuş kişiler nerede iyi dövme yapılır sorusunun cevabını arıyorlar sen ortadan çıkıyorsun kararını vermiş olan insanlara aman yaptırmayın ha! Yaptırırsanız siz de lanetlenirsiniz diyorsun çok şükür bunu anlayabiliyoruz.
yaw hala tartışmada sonu gelmicek şeylerimi konuşuyorsunuz burda herkesin inancı kendine
konu günah vs değil dovme paylaşım konusu bare bunun içine etmeyin gidin ozelden yazışın ne yazışıcaksanız
hadislere gore kaş aldırmak yüzdeki tuyleri aldırmak gibi şeylerde dovme ile aynı şekilde değerlendiriyor
bütün bayanlara kız arkadaşlarınıza gidip açıklayın bunu annemizdemi lanetlendi kaşını aldırdığı için ? bazı şeylerde niyet onemli
dediğim gibi bu kulla allah arasında bir durum o yüzden boşu boşuna konuyu kirletmeyin
buraya geldin dövmeyi dine bağladın, insanlara dinimizle ilgili ayetler yazdın paylaştın. ondan snra kaç yaşında adama küfür ettin.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ben dövmeyle lanetliysem sen benden daha lanetlisin dini kullandığın için. allahım günahlarını bağışlasın.
Lan aylavdiriftingmisin nesin ayik ol haddini bil .
bedenimdeki boya nasıl olurda ruhumu inancımı kirletebilirki anlamadım, insanın kendine zarar vermesi günahtır doğrudur ben dövmelerimi yaptırırken acı vs hissetmiyordum hatta gayet keyif alıyordum, herneyse konuyu dhada dagıtmaya gerek yok 5 tane dövmem var hepside Hayatım ile ilgili şeyler en son 4 sene önce annem ile babamın adını yazdırmıştım koluma
http://i1264.photobucket.com/albums/.../tattoommm.jpg