Verilen cevaplar için teşekkürler arkadaşlar darkmoon adlı üye arkadaşım yardımcı oldu motor seçimi konusunda
Verilen cevaplar için teşekkürler arkadaşlar darkmoon adlı üye arkadaşım yardımcı oldu motor seçimi konusunda
gunluk işin nedir?
regal raptor önerilen bir motor ama başı çin malı motordan yanmış biri olarak, sıfır saçma sapan marka alınacağına ikinci el bir japon almakta fayda var diyorum.
BBK90 CORSA OPC
Burda motorcu bi arkadas var vn800 diyor neyse hicte anlamam motorun tekerleklisinden![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Suzuki VZ 800 Intruder M800 2007 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 15.250 TL - 53908482
uygun fiyatlı en iyi chooper bu bence hem kaliteli hem gösterişli hem kullanışlı hemde parçası var.
regal raptor 250 cc kullanmış biri olarak çok memmun kaldık diyebilirim.. 2006 model şu an 18 000 km de sorunsuz devam ediyor.. su soğutmalı olması en büyük avantajı... yeni aldığımız dragstarda bile su soğutma yok. adananın yaz sıcağında nasıl kullanacağız bizde bilmiyoruz.. marşa basınca ya pozantıya yada mersin tarafa uzun yola çıkacağız galiba...![]()
komik gelebilir ama honda today'lere bayılıyorumbana ufak gelse de ş.içi için inanılmaz keyifli bir motor.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
regal bendede vardı 9b serisi yani t-gidon lu olanı..
iyi yanı
Görüntüsü havalı
çinliler içinde nispeten en iyi işçiliğe sahip buda doğru orantılı az bir vibrasyon demek
su soğutmalı olması
Eksileri
her çin motorunda olduğu gibi bakım aralıkları çok sıkdır
sabah bilhassa soğuk sabahlarda zor çalışır her çinli gibi
çok süslü püslüdür ama parçalarıda bir o kadar narindir.. kırılırsada zor temin edersiniz..
çin motoru alıyorsanız elinizin anahtar tutmasıda gerekir
su soğutma olayına bir açıklık getirmek istiyorum su soğutmalıda olsa kimse bir motora araba mantığıyla yaklaşmasın öyle bineirm 6-7 saat yol giderim diye bir şey yok bir motor üstünde en fazla uzun yolda mola vermeden yapabiliceğiniz mesafe 4 saat falan olur onun ötesinde size demir popo ünvanı veririm saygı duyarım)
sele popo orantısı) yani motor su soğutmalı olsada sizin poponuz dayanmaz.. o yüzden zaten sık ve kısa molalarla yol alırsınız mola verdinizmide 10 dakka bile motorun kendine gelip rahatlaması için yeterlidir.. gv250 lerde yağ soğutmalıdır..
arkadaşlada konuşdum daha çok genç ve acemi öyle vn800 e falan binemez.. illaki bir 125cc yada 250 den başlaması lazım sonra yükseltir öğrendikçe ustalaştıkça..
yazlıkda 2005 model honda todayim var vergiden muaf diye aldım uğraşmıyım dedim vergisiyle sonra niye trafikdir tüv dür uğraşıyım dedim plakadanda düşdüm site içi kullanıyorum zaten ana caddeye çıkdığım yok motorla![]()
birde elimde arabadan çıkma xenon vardı onu takdımyazlıkda site içi kullanıyorum işde gerçi eskisi kadar çok sık gidemiyorum işden güçden yazlığa.. duruyor işde bir zararı yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)