Mustafa Acil sifalar kardesim buradan ilac vs. bir sey lazim olursa hemen haber et mutlaka..
Abi geçmiş olsun sende biliyosun benim validede yeni kanseri atlattı elimizden gelen bişey olursa yardım etmeye hazırız ama bu hastalığın en büyük ilacı önce yüksek moral ve tek bir doktora bağlı kalmamak Allah İnşallah eski sağlığına tekrar kavuşturucak.
Allah yardimciniz olsun..
elimden doktor ya da hastane namina birsey gelmiyor maalesef ama dua edebilirim..
ayrica ailem ankara da..
ne bileyim hani kalacak yer falan gibi ihtiyaciniz olursa elimizden geldigince yardimci olmak isterim..
tekrar gecmis olsun..
Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur anneniz.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Geçmiş olsun kardeşim moralinizi bozmamaya gayret edin
Yapabileceğimiz birşeyler varsa seve seve..
Annenin ellerinden öperim.
kız arkadaşımın annesindede vardı kanser hastalığı. adanada tedavi görüyordu..Ve şu an iyileşme sürecine girdi çok şükür. zannediyorum çukurova üni. hastanesi.. allah acil şifa versin. çok üzüldümmorali düşürmeyin..
*On3r*
Geçmiş olsun. Annenizin en kisa sürede sagligina kavusmasi dilegiyle.
cok gecmis olsun kardesim.aklına takılan sormak istedigin ne varsa sor cekinmeden.elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ankara'da hematoloji dalında benim bildiğim en iyi doktorlardan biri Osman İlhan'dır. Yıllar önce bir lenf bezi dolayısıyla benimde doktorumdu. Hatta bildiğim kadarıyla cem06 nickli Cem arkadaşımızın da doktorudur. Görürse o da mutlaka yazacaktır.
kanka çok geçmiş olsun. benim babannemde memkanseri vardı oda aynı şekilde belim ağrıo oram buram ağrıyo derdi hep. sonunda mem kanserinin kemiklere sıçradığını sonrada kan kanserine çevirdiğini acıbadem hastanesine gittiğimizde söyledi doktor. sürekli trombosit ihtiyacı oluyordu . 1 hafta yaşar dedi tam 7. gün rahmetli oldu.
sadece nöroloji bölümü büyük araştırma hastanelerine gidin bence ilgi ve bilgi olarak iyi olur düşüncesindeyim
kardeş çok geçmiş olsun.balcalıda onkoloji bölümünde dr ismi mustafa balal.
bu konuda tr deki sayılı doktorlardan biridir.2 yıl öncede kuzenimi amelyat eden doktordur.bi görüşmende fayda olabilir.
allah şifa versin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)