kimse gelmediyse hayırlısı olmuş. hadımköy gişelere kadar otoban polis doluydu saat 11 buçuk civarı :(
Printable View
kimse gelmediyse hayırlısı olmuş. hadımköy gişelere kadar otoban polis doluydu saat 11 buçuk civarı :(
arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki güneşli çıkışı arkadaşları almışlar polisler :( geçmiş olsun inşallah uzun sürmez tatsızlık
Az kalsın herkezi bağlıyorlardı
Birşekilde yırttı millet
Ben bu işarettir diye eve geri döndüm izlememe kararı aldım :D
Videolar yarına dökülür
arkadaşlar büyük geçmiş olsun basın ekspress girişinde araçları durdurmuşlardı polisler inşalllah can sıkıcak bir durum olmamıştır...tekrardan geçmiş olsun tüm araç sahiplerine
Ben bekleme sırasının 2. sırasındaydım
Önümde Audi vardı siyah olan
Dikiz aynasına baktım ki polis yanaşmış
Kaçıp kaçmamakla kararsız kaldım
Baktım Polisler aşşagıya indiler direk ilerledim
Benlen birlikte Passat - Audi de sıyrıldı :)
Diğer arkadaşlar sanırım birşekilde hallettiler
Sonra aradılar gelin deneyelim diye
Bende eve döndüm
Olay tatlı birşekilde çözüldü haberi geldi
Olur böyle şeyler neyse kader kısmet
Sıkıntı çıkmaması sevindirici beklıoruz videoları..
Bu rollingin devamıda olucak Anadolu yakasına geçilcekti
hadi geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım . İşte bu yüzden biryere çıkartamaz oldum arabamı..
siyah 106nın plakasını ezberlediler ama kaçarken..inş bişey olmamıştır o arkadaşa tadınız kaçmasın diye arabaları bağlamayacaz ceza yazıp gönderecez dediler sevgili polis abiler.dizel megane a bile ceza yazdılar sağ olsunlar itiraz edicektik ama bazı arkadaşların araçlarında egsoz vs olduğu için çenemizi açamadık zaten yeterince mahcup olduk.
alınanlar olmus sanırım yırtsalar bile ceza yemişlerdir
Yine anlayıslı davranmıslar sasırdım dogrusu
ne oldu yokmu bi gelişme
herkeze tesekkurler saqdce eksozdan ceza yazdılar o kadar baglanmadık muayeneye gonderılmedık ucuz yırttık yanı anlıcanız
gelen arac hıc olmadı burda o kadar gıder yaılıo o bunu gecer bu bunu gecer denılıyo ama bı bakıyorum araba yok fl rs geldı sagolsun onunla denedık ue 106 geldı forester geldı ben bıtek fl rs ıle denedım sonuc ***** tahmın ettıgım gıbı 5 6 boy oda ufuk kankam sagolsun tam tünel aşkı var :D:D daha sonra karsıya gectık ue 106 ıle yc 106 yı denedık ondada sonuc vıdeoda ızlenır ue 106 3 4 5 boy gectı :D ue 106 ıle fl rs denedınde de ue 106 5. vıteste bıraz gecıyodu galıba vıdeolar eklenır zaten ama bundan sonra bole bı konu acmam arkadaş
beyler kimsa kusura bakmasın herkeze sayemde kitlediler
fatih(f.k.sub) senin kafana tükürem ulan adamlara mc teyken niye geleceğimi söylemedin, oradayken söyleseydi orada beklerdik dedi herkez....
gecenin bana kitlenen kısmıda ön cam oldu okan sağolsun itiraf etti suçunu :D:D:D:D:D