noldu la ön cama
Printable View
okan taş fırlattı çatladı :D
aslında iyi oldu çok hatta milyonlarca minik taş noktacığı izi vardı öncamda
değiştirecektimde pederene ne diyipte değiştiricem diyip duruodum kendime :D
şimdi bahane hazır kamyon daş attı baba dicem :D:D:D:D:D
okan kadeşim kusura bakma gelecketim biliyosun hazırlıyoduk arabyı basmıza bişey geldi ahmet abi sölemiştir sana inşallah başka bi sefer senle deneriz tekrar kusura bakma kardeşim..
şimdi yc 106 tının sahibi aradı ue 106 yc yi geçmiş :)normal fl rs yc kafa burun yürümüşler fl rs inde sorunsuz olduğu belli oldu o kadar laf sölenen araba..okan yine rs le estirmiş :D maşALLAH araçlara:)
şimdi ben merak ediyorum FL nin sentesi kayık mı deil mi. Biliosunuz kadrandan sente hesabı yapanlar var
bn yandan takip ediorum atıyo atıyo maşallahı var :D dedğim gbi bikere dha deneseydik anlıycaktk ama harunla yol bitti deneriz bol bol yabancı diil harun ama kafa çıkartamadı ilk basmalrda yanyanaydı ilk denedğmzde bn snradan açtım ikincsnde yanyana 220lere kdr yürüdük :)
o zaman kabul edersen birde ben kullanıyım bu akşam öle deniyelim:) sen ve rs tende daha iyisin o zaman on kere 15 kere sıkalım defalarca ne dersin :D yağımız zaten royal purple ısınmak bilmiyor..biliyorsun her iki aracıda tanıyorum :) harunun senk..sorunu oluyo her daim kendiside sölüyo..sen 2 3 boy geçiceğini düşünüyosan ve clio rslede denedi öle bi sonuç olmadı öyleyse en hızlısınız herkeze maşALLAH demek düşer genelde böle konulara yazmam ama gümrükteyim boş boş duruyorum:D
yaw harun nerde gelsede yazsa :D
şimdi fl ile yc noolmuş ue noolmuş
ue de ne var yc yi 4 boy açıyo :D
bu arada daha ue nin bundan biraz daha gideri var ufak tefek eksikleri...