geçmiş olsun mustafa 3 yıl önce bende olmuştum netten bol bol dizi film vs izliyordum :D crysis cod vs oynuyordum yattığım yerde :)
Printable View
geçmiş olsun mustafa 3 yıl önce bende olmuştum netten bol bol dizi film vs izliyordum :D crysis cod vs oynuyordum yattığım yerde :)
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.zor hastalıklar valla.
geçmiş olsun mustafa :) acık mı bıraktılar hiç dikmediler mi ? üzerine oturmaya calış ben 10 gün yattım totalde :) 10. gün dikişleri aldırdım. üzerinde oturuyodum 2. günden itibaren.
benim açık bıraktılar, babamın isteği üzerine:)
şimdi pansuman yaptı babam yok böyle bir acı :)
öncelikle geçmiş olsun arkdaşlarında dediği gibi tech i takip bence ayrıca post-op (ameliyet sonrası) dönemde doktorlarının tavsiyelerine harfiyen uymanı tavsiye ederim tekrarlamaması açısından
bu arada sinus plonidar değil "Plonidal Sinus" :icon_tup:
tekrar tekrar geçmiş olsun
estağfirullah dediğim gibi çok büyük geçmiş olsun tekrar
geçmiş olsun mustafacım ,,,bi arkadaşımda olmuştu biraz sıkıntılı bi süreci var en kısa zamanda iyileşirsin umarım ;)
geçmiş olsun musti :)
çok sağolun:)
pansumanlar öldürüyor ama:)
Mustafa webcamda gösterceksen gökide istiomuş.. :D acını paylaşmalk babında :)
çok geçmiş olsun, geçenlerde bir arkadaşım kıl dönmesinden ameliyat oldu nerdeyse 1,5 ay oldu hala kanaması oluyo çocuğun doktora gitti kaç kere hala kapanmamış yarası nasıl bir g.t varsa :D
Gecmis olsun Mustafa
Abi leyla ile mecnunu izlemediysen Youtube'da birinci bölümden başla 40 küsür bölüm oldu onları bi izle :D sonra bitirince ... Taxi Serisi , Hızlı Ve öfkeli serisi, amerikan pastası serisi. derken geri dönersin sahalara :D
Ben bütün dizileri bitirmiştim.Film ve dizilere sar :D Zaman geçiyor o şekilde :D
geçmiş olsun :D banada bi ara ameliyat olcaksın demişti gün veriyodu gerek yok dedim şimdi bişeim yok allaha şükür :)