geçmiş olsun foruma takıl zaman geçer
birde full oyun oyna kaptırırsan kendini nasıl geçtiğini anlamazsın zamanın :):)
Printable View
geçmiş olsun foruma takıl zaman geçer
birde full oyun oyna kaptırırsan kendini nasıl geçtiğini anlamazsın zamanın :):)
geçmiş olsun
Geçmiş olsun,Bende bundan 7 yıl önce olmuştum.Maalesef her insanda var,ama herkesdeki aşırı olmuyor.Vucuttan dökülen kıllar vida gibi deri içine girip orada besleneip bir yumak gibi oluşuyor sonrasında ameliyat.Eğerki amelıyat olunmassa kıllar omuriliki sarıp ya felç yada mefta oluyorsunuz.
çok geçmiş olsun umarım tez zamanda toparlarsın..
geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin umarım
Eğer dizi izlemeyi seviyorsanız ve behzat ç.'yi izlemiyorsanız 45bölüm izleyerek zaman geçirebilirsiniz..
Geçmiş olsun..
yüz üstü uzanırken altyazı takip etmek sıkıntı olabilir behzat ç ve leyla ile mecnun güzel diziler izlenebilir
gecmıs olsun sansına geyık topıc yok :D
Arabanızın sökülebilen parçalarını söküp carbon kaplayabilirsiniz :)
Geçmiş olsun.
Ankara'da bu işin üstadı var kıl dönmesi, basur vs. Mevlüt :)
O adam bir kaç günde ayağa kaldırıyor diye duydum :)
Geçmiş olsun Mustafa Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun.
Tünay allah cezanı vermesin öbür tarafta yatacak yerin yok. Olm sizin bütün aile böyleyse size gizli webcam bağlayalım paraya para demezsin
Bende olmuştum zamanında.. e tabi 130 kilo olunca ameliyat da hali ile uzun sürdü.. Lokal anestezi ile yapmışlardı, ameliyat bitti ama dikiş işi uzun sürdü, dayanamadım , dedim ki ; Amma uzun sürdü dikiş atmanız... Doktor elindeki ipliği bıraktı kenara, bana baktı ve dedi : " Gürsel kardeş , popon o kadar büyük alan kaplıyor ki, dik dik bitmedi valla..."
Ben dumur denizlerinde yüzmüştüm tabii....
Gecmis olsun kardesim. Tez zamanda atlatirsin insallah
Kıl dönmesinin yara kokusunu kullanan üyelerK var aramızda
Geçmiş olsun no smile Mustafa :)
Mustafa, çok geçmiş olsun kardeş. Bence de en mantıklısı dizilerin sezonlarını izlemen ama yüzüstü de ne kadar izlenir bilmiyorum :(
mıstafaaa günaydın:)rahat uyudun mu?