ıraq da yaşıyorum genelde.. orda da aynı... ama benzin istasyonu yok doğru düzgün bagdatta.. o sıkıntı var.. uzun yola giderken güneye özellikle missan nasiriye civarına mahalle aralarında bidonlardan benzin alıyoruz...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
adamlarda petrol var abi kocaman jiplerle dolaşıyorlar
o değilde önceki sayfadaki abla iyimiş
![]()
Jip olayi burada cok enteresan. Burada drag jiplerle kum pistte yapiliyo. Birde iki teker uzerinde gitme olayi var oda migde bulandirici hic bir estetigi yok iki teker uzerine kalkip gidiyorlar. Bir ara buraya d1 pilotlari geldi araplar iki teker jipcileri daha cok alkisladi![]()
Agbi bilgiler atacaktın bana beklioruz![]()
Bunun dışında ıraktaki dedigin r33 gtr mı benim buldugum r34 gtt cıktıda
Irak 10 sene sonra türkiye gibi olur bende orda yaşarım hacızaten ırak vatandaşıyım
Türkiyedeki gercek benzin fiyati 1.20 dir arkadaşlar üstüne kadar geçirdiklerini siz hesap edin milletini en cok seven yönetici bizde ama vergiler vs neymiş efendim elin kürdü kaçak elektrik kullanıyor dayıyorlar bize vergiyi veriyorlar coskuyu bizse kucak kucak geziyoruz ama doymuyoruz arkadaş millete mustahak hoşuna giden oldukca fazla
benzin ucuz ama su bilmem kaç lira diye hemen söyleniyor ya..
Oralarda;
50lt benzin 8.-USD, 1lt su 5.-USD
Ama bu arada normal bir kişinin aylık geliri en kötü şartlarda bile 10.000 usd.
(arabistanda yaşayan işçilerden bahsediyorum üstelik. Şeyh, patron, şirket sahibi, kuyu sahibi vs olan Araplar zaten paraya para demiyor. O adamları örnek göstermek abes olur zaten)
Türkiyede;
50lt benzin 100USD 1lt su 0.25 USD
Normal bir kişinin aylık geliri 500-1000 usd arası.
Suyun 5usd lik fiyatı mı daha çok koyar oradaki adama, yoksa 100 usd lik benzin parası mı daha çok koyar Türkiyede yaşayan adama bu şartlarda, topu size ortalıyorum, dileyen istediği şekilde golü atsın.. Buyrun..
şuan sitede otoparkta arap plakalı son model s500, range rover vogue,mavi bmw x6,turuncu nıssan 350z cabrio var 1-2 ayda bir geliyorlar her geldiklerinde kişiler aynı araclar farklı oluyor![]()
w209 best!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)