1 Defa denedim amacım aracın gidişini görmekti, onda da mağlup oldum bi dahada lanet ettim bu işlere...![]()
1 Defa denedim amacım aracın gidişini görmekti, onda da mağlup oldum bi dahada lanet ettim bu işlere...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Boş bakkal ta..ak tartar
Herkesin hayattan bir beklentisi var. Kimisi evine nasıl ekmek götürürüm der, kimisi eve nasıl 1 ekmek daha fazla götürürüm der, kimisi de bugün kiminle kapışsam da gazlasam eve öyle gitsem der.
Paspas pedala sıkıstı,
Egzoz sıkıyo,
Pompa benzin çekmedi vs.bunlarda ilaveler
![]()
ben aracımı neden deniyorum : emeklerimin karşılığını görmek için, hee geçsemde geçilsemde sıkıntı değil 1 numara olma iddası içinde değilimama 1 numara konusunda baya iddalı arkadaslar vardı halende var ve olacakta bunun önüne kimse geçemez
![]()
millet altında sanki 100milyar para harcanmış 1500 2000hplik araçlar varmışta biri gelip bu araçı geçmiş gibi bi hallere triplere giriyor, arkadaşım altındaki araç araba, uçak değil, illa biri gelip seni geçicek bu dert tasa niye?
ha benim altımda hakkaten şöyle 1500hp lik bi araç olur biri bunu gelip geçer ozamn hakkaten içerlerim, 200 300 400hp lerde bu triplere giren var yapmayın allah aşkına....
bide şu olay var, sen git kendi speclerinde bi araba bul, ne anlama geldiğini halen anlamış değilim ne demek bu? hele bana söylenince bu laf çok komik oluyor, napiyim vitaralarla crvlerle rolmu yapayım?
güzel bir konu![]()
insanlar zaman zaman strest atmak için, zaman zaman gidere cevap olsun die, zaman zaman istemese de gaza gelip bu gaflete düşebiliyor![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
oturup düşününce en odun adamda mantıklı gerçekten dıyorda dıreksıyon başına geçen dırek karakteri değişiyor malesef.çaresi yok![]()
Deneme işin jargonu, düpedüz yarış işte.
Arabamı görmek istiyorum diyenden kibarca kaldırdım bekliyorum diyor![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şakası bi yana o kadar rolling yaptım EKERAY çingenesi hariç kimseyle bir tartışmam olduğunu hatırlamıyorum hepsi güzel zamanlardı o kadroya tekrardan teşekkürler.
İlk uyuyuyamadıgım deneme yiit o böcek citroen c2 arabası ile oldu,28 plakalı 106 ile beni ben geçmişti ,ama şöyle demişti abi rampa aşagı yukarı denemem alt devirdede denemem demişti bende dostane olarak denemiştim oda geçmişti,vay sansar beni tongaya düşürmüş![]()
![]()
2. si yok hırs yapıyorum ama sakinimdir geçilince uykusuz kalmıyorum biraz sıkıntı oluyor ama önemsenecek kadar değil,ama 3.4.5.6.7.8.9. kişiler oraya karışınca olayın boyutu rengi düzeni fizigi herşeyi değişiyor ben denerken karşı tarafa bırakıyorum kornayı kafasına göre takılsın diyorum sonuçda hırs yapmayan biriyse zaten sıkıntı olmuyor
Herkez kendi devrinde denerse olay dahada güzelleşecek tam olarak yapılan işlemlerden sonra ne oldugunu tam olarak anlamış olacagız,bu durumdada bilgimiz olacak ama söylediğim sadece söylediğimle kalır kimse kendi devrinin haricinde denemek istemiyor ,herkez king olmanın mücadelesini veriyor,olayı birazda biz abarttık mantıklı olalım artık TR de roll olunca kavga illaki oluyor bakınız bugün açılan konu nerelere geldi,yani kısacası bizim kendimize ettiğimiz zulmü devlet bize etmez
Tünay sağolasın konu iyi olmuş herkez eteğindeki taşı döksün.
Saygılar...
Aklıma geldi sarı H ile deneme yapıyoruz EH vti beni 4 ortalarında geçmeye başlamıştı çıkan sesden tırstım yemin ederim geçildim ama halen söylerim çok keyifliydi
Geçildigi zaman bile zevk yapan adam lazım ama nerdeeeeeeeeeeeee![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
miami deniyormuyuz hem senin hem benım devrimde basalım.gerçi ben her devirde sana selamlar yollarım
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Bende denedim bazen geçtim bazen geçildim bunda hırs yapılacak bir durum olmadı açıkçası karşılıklı anlayış içinde olursa bu iş sorun çıkmayacaktır eminim.Takdir etmeyi bilmiyorsan sadece yarışta değil hayat boyu kaybeden olman muhtemel.Zaten varsa eksiklik giderilir yada aracın zayıfsa ona göre bişiler yaparsın arartırırsın sorarsın onun için yok mu bu forum?Bazen sırf ben hızlıyım showumu yapıcam demek amaçlı olayları görüyorum.Geçilende geçende yapıcı olsa eminim topluca hızlanıcaz.Türklerin en büyük sorunu zaten budur.Birbirine sataşmak geldiğimiz nokta da belli şu anda.Sadece roll drag vs değil yani...
Belki bazen bende gaza gelip yapmışımdır bilmiyorum ama genelde araç sahipleri haricinde 3.şahısların yorumları daha alevlendirici.Araçlar hakkında bilgi almak yapılan işlemler hakkında konuşmak yerine taraftarlığa varan yorumlar olduğu sürece yaşanır bu kavgalar.
bahaneler rollinge başlamadan önce sayılsa daha faydalı olur, rollingten sonra söylenince olay oluyo![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)