iphone 4 ... otesi yok o fiyata da alabilirsin. neyse ya bosver alma piysada cok oldu :P
Printable View
iphone 4 ... otesi yok o fiyata da alabilirsin. neyse ya bosver alma piysada cok oldu :P
İphone Dan vazgeçtim arkadaşlar, bir çok kişide artık rastlar olduk bir özelliği kalmadı yani, 12 yaşında çockların elinde görür oldum. belediye dağıtıyor sanki :)
Vede araştırmalarıma göre HTC ve Galaxy 2 Bazı noktalarda gerçekten daha iyi konumda.
HTC Desire hakkında geniş bilgi verebilcek olan kimse varmı acaba ? Fiyatıda fena deilmiş..
ve birde genel olarak çok mesajlaşan biriyim, hangisi daha raht ettirir
sony ericsson xperia arc kullanıorum koya çekmek için aldım bu teli ekran filan büyük baya rahat oluyor genel olarakta çok memnunum. fakat bu tür telefon kullanmanın en büyük dezavantajı sarz problemi monutunz bi cebinde sürekli bi şarz aleti olacak, nereye gitseniz priz nerde acaba die sorucaksınız vs vs :D
Paranız varsa htc sensation eğer bütçeniz kısıtlıysa htc desire hd tavsiye ediyorum.Sırf htc nin sense arayüzü bile almak için çok büyük sebep.Samsung un gozumde tek artı yanı super amoled ekranı ama onunda renkleri cok baskın ekran renkleri gerçekçi değil ve benim fikrim 1000 tl bir telefona vericekseniz samsung gibi plastik bir telefon almayın htc i phone gibi aliminyum telefonlar tercih edin..
arkadaşların dediği gibi Htc Desire Hd fena değil onun bi üst sensetion diye model alınabilecek kulanıla bilecek güzel telefon...
Iphone 3-3S-4-4S...vs
bütçeye hangisi uygun gelirse.
bnde almak ıstıyorum bnmde fıyat aralıgım bu sekılde bayagı arastırma yaptım su an en ıyı ıkı tel sgs2 ve lg 3d bu ıkı telıde 1400 e bulmak cok zor bnde takıpteyım konuyu :)
Satilik iphone 4:) saka bi yana ama android kullanmadiysaniz daha once hos gelir ama iphonedaki rahatlik yok ondada sgs2 de kullaniyorum ama iphone 1 tane:) yogun kullanimda kullanim suresi 8 saatten az kesinlikle gitmiyor insan gibi kullaninca alo arada net mesaj falan 2 rahat 3 gunu zorluyor:)
androit işlemcili tavsıye ederım
Androidli Galaxy SII derim ya da HTC ve LG nin bazı modelleri
bence su anda alıncak en iyi telefon HTC Desire HD yada Sensation.
su anda 3d olayı HTC evo da birde lg optimusta var ama bence daha coookk calısmaları lazım kı gerek varmı oyle bır telefona tartısılır.
kesınlıkle cok fazla goz yoruyor ve kullanıslı degıl. zaten 3 d de pek olmuyo. ama asırı goz yordugu kesın 2 3 dk ınceledık telefonu muazzam kafa yapıyo :D
3d ıcın sormamıstım aslında bnm ıcın onemlı degıl ekran buyuk ve hızlı tel ve kronık bı arızası yok gıbıymıs dıyorlar . sensatıoan da toz kacpa problemı ve dokunmatıkte problem cıkıyormus arastırmama gore :)
İ Phone tek gecerim
galaxy s 2 link verebilirim, senin fiyatlarına sıfırı var, ekranı ve işlemcisi çok iyi.
tamam lg optimus 3d gerçek 3d değil şuan hiçbiri değil ama gayet tatminkar be abi. :)
Gerçekten kafa yapıyor belli bir süre sonra doğrudur. :D
Konuda hiç bahsi geçmemiş, Sony Ericsson Xperia serisini incelemeden telefon alma derim gerçekten çok başarılı bence, samsung ve htc'den geri kalır yanı yok. Ayrıca çok şık (smartphone'larda pek aranmadığı için üreticilerin de sallamadığı bir durum) cihazlar.
Samsung galaxy s2 kuullaniyorum fazlasiylada memnunum iphone 4s le galaxy s2 arasinda kaldim daha ucuz oldugundan degil bana daha mantikli geldiginnden galaxy aldim cokta iyi yapmisim tavsiye.ederim 1600 lu fiyatlardan basliyor kaskosu vs 1900 u buluyor ama cebinde kirilsin vs her alanda garanti veriyor kasko muhabeti