aynen öyle. z2 bu aranan özellikleri fazlasıyla karşılıyor. üstelik tasarım olarak da lg ve samsunga çıkartma yapar :)
Printable View
Evet arkadaşlar xperia z2 kullananlardan yorum alabilirmiyiz.İnternette bir çok problem okudum yok tuşu bozuldu yok aşırı ısındı vs tarzı hatta içine su kaçan duydum hiç hoş bi yorum değil o :) kullanıcılardan problem yaşayan var mı bu tarz ve memnuniyet durumunuz?
z2 hangisi oluyo bilmiorm ama sözde su kacmayan modeline su kactı arkadasımın telefonuna. serviste kabul etmedi 1000küsür lira istedi s.gidin dedi mahkemeye verdi :D sonucuda olduda hatırlamadım ogrenim yazarım
Bu telefonlar su geçirmez değil zaten bizlerin yanıldığı nokta bu. Suya ve toza dayanıklı. Geçirmeme garantisi yok yani bu cihazların.
Yanılıyor olabilirsiniz 30 dakika kadar tuzlu olmayan suda 1 metre derinliğe kadar çalışabiliyor yani bildiğimiz su geçirmiyor.Ya da geçirmemesi lazım :) belki ileride gelecek yeni partilerde sorunu çözerler diye yorumlar var.Takıldım su olayına ama gerçekten öyle bir cihaza ihtiyacım var suda çekim yapabilen ve uzun ömürlü pile sahip :) yoksa lg g3 daha iyi bir cihaz gibi genel yorumlara bakılınca.