HTC serisi öneririm şiddet ile
Ben HTC Desire HD kullanıyorum ve aşırı memnunum işletim sistemi,kullanış,görsel vb vb. başka bir marka ile kıyaslanacak bir telefon deildir.
HTC serisi öneririm şiddet ile
Ben HTC Desire HD kullanıyorum ve aşırı memnunum işletim sistemi,kullanış,görsel vb vb. başka bir marka ile kıyaslanacak bir telefon deildir.
Tolga Say.
Project01 Garage
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar..
Eğer bir şey çıkmazsa 1 haftaya kadar HTC Desire HD veya S alıcam
Emre Kalkan
Arc S . şiddetle tavsiye ederim.
O kadarda değil canım tamamen kullanıma bağlı olay
Face,whatsapp oyun..twitter vsvsvsvs 1.5günü temiz çıkartıyorum ben..+sureklı wifi açık kapatmıyorum da dısardeyken bıle..
Max 2gün bilmem kaç saat gördüm ondada sırf whtsap ve oyun vardı konusma daha azdı..Kısaca kullanıma bağlı olarak değişiyor şarj olayı en azından Galaxy S2 için konuşursam.Ama şu bir gerçekki iphone'a göre katbekatkatkat fazla gidiyo şarj..(eski ayfon kullanıcısı)
- K -
________
Dr.Ecu
Şu HTC serisinin, Vodafone Turkcell yada Avea da kampanyalı olarak alsak hangisi daha karlıdır arkadaşlar ?
24 ay taksit şeklide olmuş olur, rahat bir şekilde öderim böylelklede
Emre Kalkan
Turkcell ZTE serisi telefonlarına da göz atın. MaxiPlus5 T21 modelini edindim son derece güzel cihaz. Ön yargınız olmasın.
Hort hort hort.Arkadaşlar neredeyse hiç anlamam teknolojiden.Telefonda aradığım özellikler 1.si pili mümkün olduğunca kuvvetli olsun zırt pırt takmak zorunda kalmayalım %50yken pil evden 4-5 saatliğine çıkarken yanımızda kabloyla gezmeyelim genelde watsapp chrome falan kullanırım sürekli müzik açarım bi nevi walkman niyetine gezdiriyorum telefonu yanımda2.si kamera kalitesi yüksek olmalı hem video hemde resim çekimlerinde hafızada tabi haliyle yüksek ve arttırılabilir olmalı 3.olarak işlemleri hızlı yapabilmeliyim aklımdan geçtiği hız ekrana yansımayınca geriyor biraz takılmalar falan
note 3 kadar büyük cihaza gerek yok kalem falan kullanmıyorum.Adaylar lg g3 ve samsung s5.Ayfon sevmediğimden 6 yı bekleme fikrim yok htc one m8 de pili sebebiyle elendi kafamda.S5 in en büyük avantajı su toz olayı bütün telefonlarımı cebimde denize düşerek bozdum diyebilirim
lg ise bildiğim kadarıyla daha iyi işlemci ve piliyle önde.Her yönüyle bilenler hangisini tavsiye eder ve neden?
Lg kullanan yakınım var ayrıca kendisi teknoloji markette satış temsilcisi,
Lg telefon aldı kendine ve samsungdan daha iyi olduğunu söylemekte. Lg hakkında deneyimim yok ama adam baya baya memnun kalmış yani![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
2. samsungum s4 kullanıyorum şu an aslında memnunum ama yenilik vakti geldi sanki hem pil bakımından hem performans bakımından hemde kamera bakımından biraz daha iyisi fena olmazdı.Samsungdan lg ye geçiş pişman etmesin asıl derdim o hiç kullanmadım çünkü lg.
xperia go kullanıyorum garantisi doldu herhangi bir sorun yaşamadım. fazla özellik aramıyorum bu telefonun artısı
su geçirmez
kum geçirmez
ekranı çizilmez vs. 650tl almıştımhortatan için uygundur. su altında foto / video çekebiliyoruz.
Lg G2 öneririm 3000Mah Pili var
Kendi telefonum Kesinlikle öneririm asla sarja takma olmamıstır gün içerisinde.Cok yogun tempolara maruz bıraktım (Fifa 14) Facebook+WatsApp acık+ Olarak Veri baglantısı hiç kesilmedi,Isık %30 + Otomatik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)