User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Araç Muayenesi Hakkında

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok aracın işleri çok karışık sahibi rahmetliydi ruhsat önce varislere çıkacaktı sonra onlar bana satacaktı ama muayene olmadan ruhsat varislere çıkmadı böyle oluncada trafikten çekip satışını öyle aldım lpg sistemini değiştirip ıvırını zıvırını alıp muayeneye sokup tekrar trafiğe çıkarmak istiyorum ama 2005ten bu yana ceza yazarlarsa bu iş biraz zor olacak

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedigim numaradan ara öğren detayları kesin net bilgi olur elinde bu arada ücretsiz hat
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedigim numaradan ara öğren detayları kesin net bilgi olur elinde bu arada ücretsiz hat
    tamam abi sağolun.en son muayene tarihini ispatlarsam sorun kalmıyor bu sitedede öyle yazıyor olmazsa birde telefon ederim.

bluestain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğünün 5 Nisan 2009 ve 12/2009 sayılı genelgesine uygun olarak çekme belgeli araçlardan gecikme cezaları tahsil edilmektedir. İlgili Genelgeyi T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü internet sitesinin ( T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ) Mevzuat başlığı altında bulabilirsiniz.

Aracın son muayene geçerlilik tarihini aşağıdaki belgelerle ispat etmeniz gerekmektedir; ispat edilememesi durumunda 01.01.2005 tarihi dikkate alınarak gecikme ücreti tahsil edilecektir.

Trafik Tescil Şubesinden, muayene geçerlilik tarihini belirten resmi bir yazı
    Trafik Tescil Şubesinden temin edebileceğiniz, muayene geçerlilik tarihinin görülebildiği onaylı ruhsat fotokopisi
    Trafik Tescil Şubesinden temin edebileceğiniz ve en son muayene tarihini belirten Ek-1 belgesinin onaylı kopyası
    Vergi Dairesi'nden temin edilen son muayene harç makbuzu (aslı tarafınızda mevcut ise tekrar işlem yapmanız gerekmemektedir)
    Eğer son muayeninizi TÜVTURK istasyonlarında yaptırdıysanız, kayıtlarımızda bu tarihi görebileceğimizden yukarıdaki belgeleri getirmenize gerek bulunmamaktadır.

Çekme belgeli araçların yeni plaka ile trafiğe çıkmaları durumunda, son muayene geçerlilik tarihi ispatı eski plaka üzerinden yapılmalıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bluestain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğünün 5 Nisan 2009 ve 12/2009 sayılı genelgesine uygun olarak çekme belgeli araçlardan gecikme cezaları tahsil edilmektedir. İlgili Genelgeyi T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü internet sitesinin ( T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ) Mevzuat başlığı altında bulabilirsiniz.

Aracın son muayene geçerlilik tarihini aşağıdaki belgelerle ispat etmeniz gerekmektedir; ispat edilememesi durumunda 01.01.2005 tarihi dikkate alınarak gecikme ücreti tahsil edilecektir.

Trafik Tescil Şubesinden, muayene geçerlilik tarihini belirten resmi bir yazı
    Trafik Tescil Şubesinden temin edebileceğiniz, muayene geçerlilik tarihinin görülebildiği onaylı ruhsat fotokopisi
    Trafik Tescil Şubesinden temin edebileceğiniz ve en son muayene tarihini belirten Ek-1 belgesinin onaylı kopyası
    Vergi Dairesi'nden temin edilen son muayene harç makbuzu (aslı tarafınızda mevcut ise tekrar işlem yapmanız gerekmemektedir)
    Eğer son muayeninizi TÜVTURK istasyonlarında yaptırdıysanız, kayıtlarımızda bu tarihi görebileceğimizden yukarıdaki belgeleri getirmenize gerek bulunmamaktadır.

Çekme belgeli araçların yeni plaka ile trafiğe çıkmaları durumunda, son muayene geçerlilik tarihi ispatı eski plaka üzerinden yapılmalıdır.
    herhangi bir tescil büro amirliğinden muayeneyi sorgulatabilirmiyim ?

bluestain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda bilgim yok fakat sorgulatabilirsin diye düşünüyorum en azından tanıdık bir polis vasıtası ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bluestain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda bilgim yok fakat sorgulatabilirsin diye düşünüyorum en azından tanıdık bir polis vasıtası ile
    deneyeceğim şansımı tanıdık trafik polisi var sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sabah tescil büro amirliğinden aracın muayenesinin 25-10-2010'da bittiğini gösteren bir kağıt aldım ve muayeneye gittim tüvtürk görevlisine gösterdim.görevli bunun noterden mühürlü ruhsat fotokopisini istedi.noteri aradım biz muayene tarafının fotokopisini zaten çektik satıcıda olabilr.satıcıyı aradım şu an hastaymış daha sonra bakacakmış.şimdi içişleri bakanlığının verdiği belgeyi ulaştırma bakanlığı kabul etmiyor.tüvtürk'ün bana ceza kesme hakkı nasıl olur özel sektör kendisinin takip etmesi gerekiyor.ben bu 750 lira yerine lastik vs alsam arabanın eksiklerin tamamlasam daha hoş olmazmı bu devletin işlerini anlayabilen varsa saygı duyuyorum böyle sisteminde ta anasını avradını.. plakasız dolaşıyorum eds'li ışıklarda durmadım bu saatten sonra her gün ordan geçip o ışıklardan kırmızıda geçicem.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmamak için burdan yazıyorum.

sabit koltuk sorun oluyor mu ? bel ve kızak ayarı yok.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koltuk ayarlama olanakları yeterli değil hafif kusur, ama spor bir koltuk sa zaten başlı başına bir sorun o bahsettiğim kusur orj araç koltukları için

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece şöför için geçerli dmi ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün koltuklar standart e onaylı kullanılabilir durumda olmalı ve orj araç koltuklarından olmalı, şansa bala geçer misin geçersin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)