buyuk gecmıs olsun kardesım![]()
Cok gecmis olsun benzer bir durum basima gelmisti kazada karsi tarftaki bayan haksiz olmasina ragmen tutanaga ben carptim seklinde yazim bilmeden.daha sonra itiraz ettim sigorta sirketim vasitasiyla bilir kisi gelip olay yerinde inceleme yapti ve bayanin cikis yaptigi yolda yol ver tabelasi oldugunu tespit etmis.kusur 8/8 bayana verildi ve benim maduriyetim giderildi
geçmiş olsun. ışıklar hiçmi çalışmıyor sinyalizasyonda mı. birde ışık ihlali mi diyor kırmızıda geçtimi çünkü ikisi farklı anlamlarda. polisin bunu atlayacağını sanmıyorum, sinyalizasyonda ise yol hakkı sarı yanıp sönenin olduğu için bunu değerlendirmiş ve tutanakta falan plakalı araç ışık ihlalinde bulunmuş yazabilir. kırmızı sinyalin yandığı taraftan gelenin sarı sinyalin yandığı taraftan gelene yol vermesi gerekir. bir de EDS kameraları belediyenindir polisin bu görüntüleri saklaması söz konusu değil. bu görüntüleri polis veya savcılık alabilir ancak sivil şahıslara vermek için değil adli olaylarda kullanmak için alır. sigortacı falanda alamaz bu görüntüleri. tekrar çok geçmiş olsun.
imza yok paraf atim.
Çok geçmiş olsun kardeşim, mahkeme kararı olmadan hiç bir şekilde kamera kayıtlarına ulaşamazsın, savcılık karar çıkartır heyet tarafından incelendikten sonra karara bağlanır.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Oncelikle mahkemeye basvurmaniz gerekecektir mahkeme bir bilirkisi atayacak ki buda baska bir trafik polisi olacaktir. Bilirkisi Eds kayıtlarından kazayi inceler olay yerine giderek incelemeyi yapar ve mahkemenin verdigi sure icerisinde dosyayı tamamlar ya polisin kaza raporu ile aynı yonde karar verir yada kaza tutanağını bozar kendi görüşünü bildirir. Ama çok uzun bir süreç olmayacağını düşünüyorum.
imza yok paraf atim.
özgür cok geçmiş olsn. babada bişey olmaması sevindirici.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Geçmiş Olsun dostum hemen hasar dosyası ile ilgilenen eksperi bulabilirsen daha iyi olur
olmadı dava açacak mahkeme bilirkisi atayacaktır.
fazla uzun sürmüyor bu olay
özgür geçmiş olsun kardeşim
sağolgun beyler
valla bugün adliye karakol hastane üçgeninde gidip gelmekten milletin artistliklerinden laf anlatmaktan bıktı babam uğraşmıcak herhalde
şu an tek beklediğimiz alkol raporunun çıkması , o çıkmadan kasko çivi çakmıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)