Team Fortress 2

Thread: Team Fortress 2

1. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    oyun zaten bedava steam hesabı alıyorsunuz steam üzerinden indirip kuruyorsunuz.

Quote Originally Posted by Yiğit G. View Post
    Bf3 varken hiçbirinin lafı olmaz..
    bence pek rakip olmazlar. bf ile cod kapışsın. Bu oyunun tarzı farklı.

2. emirzukak's Avatar

emirzukak said:
    oyun karikatür gibi karakter hareketleri süper

3. Deagles48's Avatar

Deagles48 said:
    Zaman geçirmek için güzel sempatik bir oyun oyunun kısa film'lerini izlemenizi tavsiye ederim

4. burkaykalyon's Avatar

burkaykalyon said:
    ya steam üzerinden oyunu yükledim oyunu başlattığımda valve tanıtım resmi çıkıyor sonra bikaç yazı çıkıyor sonra ana ekrana dönüyor.açamıyorum oyunu yardım pls

5. hasectear's Avatar

hasectear said:
    bende geliyorum saracak bişeyler lazım..
    Quote Originally Posted by rapstar View Post
    Burası techturkey beyler burası techturkey burda şaka yok burda herşey gerçek burda şaka yok !

6. emirzukak's Avatar

emirzukak said:
    ekranda server adresleri çıkmıyormu ?

7. -ER-'s Avatar

-ER- said:

8. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Sahur vaktine kadar yok mu oynayacak

9. Dodoo's Avatar

Dodoo said:
    Boş olduğum bi vakit bende kurup katılmak isterim

10. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Yok mu oynayan?

11. Omak's Avatar

Omak said:
    var olmazmı ama ben 3-4 tane server buldum oralara takılıyorum server soyleyin oraya geliyim. premium olmadıgı için grupta mesaj flnda atamıyorum.

ya birde su item olayını tam çözebilmiş değilim bende aynı tüfekten 4 tane var bu kalan 3 taneyi sileyimmi yoksa değerlendirebiliyormuyuz? premium olmadığı için 50 den fazla item olmıcak bende şu an 45 lerde fln.
    e60 535d & THE A45 AMG

12. Eastanbul's Avatar

Eastanbul said:
    Merak ettim yükledim yalnız oyunu açamıyorum.
    Preparing to launch Team Fortress 2 yazıyor bekliyor...

Edit: Dosyalarını güncelliyor sanırım Library'de bi yükleme ibaresi var ondan sonra açılacağını düşünüyorum...

13. Omak's Avatar

Omak said:
    Quote Originally Posted by Eastanbul View Post
    Merak ettim yükledim yalnız oyunu açamıyorum.
    Preparing to launch Team Fortress 2 yazıyor bekliyor...

Edit: Dosyalarını güncelliyor sanırım Library'de bi yükleme ibaresi var ondan sonra açılacağını düşünüyorum...
    ewt 10 gb gibi bir boyutu var yükleme bitmeden play diyor salak steam ama bekletir bi bitsin sonra açılır direk. ben manyak zevk alıyorum hatta oyun dosyalarının içinden sesleri çıkarttım telefonda zil sesi olarak kullanıyorum heavy bir gülüyor akıllara zarar hatta tek ses değil birleştirme ile silah gülme konuşma fln yaptım çok hoşuma gidiyor upload edebilirsem yükliyim
    e60 535d & THE A45 AMG

14. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Quote Originally Posted by Ausch View Post
    var olmazmı ama ben 3-4 tane server buldum oralara takılıyorum server soyleyin oraya geliyim. premium olmadıgı için grupta mesaj flnda atamıyorum.

ya birde su item olayını tam çözebilmiş değilim bende aynı tüfekten 4 tane var bu kalan 3 taneyi sileyimmi yoksa değerlendirebiliyormuyuz? premium olmadığı için 50 den fazla item olmıcak bende şu an 45 lerde fln.
    Silin ya da trade olayına girin. İnventory miz küçük zaten. Benimki doldu aynı olanları falan direk siliyorum.

Quote Originally Posted by Ausch View Post
    ewt 10 gb gibi bir boyutu var yükleme bitmeden play diyor salak steam ama bekletir bi bitsin sonra açılır direk. ben manyak zevk alıyorum hatta oyun dosyalarının içinden sesleri çıkarttım telefonda zil sesi olarak kullanıyorum heavy bir gülüyor akıllara zarar hatta tek ses değil birleştirme ile silah gülme konuşma fln yaptım çok hoşuma gidiyor upload edebilirsem yükliyim
    Heavy abimiz ortamların adamı
    Wanna dance? - YouTube

Meet the heavy mal versiyonu
    Heavy looses an IQ - SFM - YouTube

Server olarak ben turkogp de takılıyorum ama 50 saati aşayım xkafenin pro serverina terfi edeceğim

15. Eastanbul's Avatar

Eastanbul said:
    oyuna girebildim bugün ama adapte olamadım çalışmalarım sürüyor )

16. Omak's Avatar

Omak said:
    o fazla silahları değerlendirme şansımız yokmu? yanı o değerli metallere çeviremezmiyiz? trade yapamıyorum premium yok cunki

işte kendi yaptığım zil ve sms sesi yarılıyorum arkadaş

BORKED

BORKED
    e60 535d & THE A45 AMG

17. Mcey's Avatar

Mcey said:
    bende indirip başlıyorum hemen saracaak yer arıyorum zateeen oyun knight online benzıyormu ?

18. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Quote Originally Posted by Mcey View Post
    bende indirip başlıyorum hemen saracaak yer arıyorum zateeen oyun knight online benzıyormu ?
    yok hocam alakası yok. fps oyunu bu

19. Mcey's Avatar

Mcey said:
    Quote Originally Posted by Crack View Post
    yok hocam alakası yok. fps oyunu bu
    hhaaoomm keşif yapıyorum sonra indiriyorum geliyorrum