4 tanede ben aldım hayırlısı olsun. Geçen sene 1.5 milyarlık almıştım sonuç hüsran:D
Printable View
4 tanede ben aldım hayırlısı olsun. Geçen sene 1.5 milyarlık almıştım sonuç hüsran:D
Buraya yeni s2000'nim diye konu açarsam anlayınki bana çıktı :)
bu konularda hic sansim olmadigi icin, bilet almadim :)
2 tane çeyrek aldım çıkarsa söz size söyleyeceğim :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...06887880_n.jpg
200sx S14a-S2000 Vs. Hertürlü Araç Bağışlarınız Kabul Edilir :D :D
Alıcaktım , olurda büyük ikramiye çıkar falan diye almadım
O kadar para insanı bozar :D
10 tane aldım , hepside farklı bayilerden , farklı rakamlar , farklı zamanlarda.Kısmet ya tutarsa :-)
Bana çıkmaz büyük ihtimalle,
Zaten bilet almadım. :D
Konuyu silebilrsiniz bana cikicak :D
Ferrari,Porsche sahibi olup bana çıksın diye ağlayan insanlar var ya,bu kadar mı doyumsuz ve açgöz olur bir insan.
uzun zaman sonra bilet almamıştım ma başlığı görünce alsammı acaba diye düşünüyorum şu an :D
birazdan dışarı çıkıp alcam, çıkarsa anasayfaya reklam vercem sağolun beyler diye :D
bana çıkmaz demeyin siz de şansınızı deneyin dediler aldık 1 tane
Valla aynı bende bilet almadım bu yıl ama konudakileri okuyunca pişmanlık duydum :D Çıkıp alsam mı napsam
walla istanbul'dan 2 bilet almıştım inşallah bende ;) o zaman Mersin Bitti denebilir ;)
6 çeyrek 2 yarım var :) çok umutluyum :D
saat 12 den sonra açıcam konuyu 40 trilyona neler yapılabilir diye beklemede kalın :D:D:D
1 çeyregimiz var bakalım ya tutarsa :D
ilk defa sayılarına bakmadan çekerek aldım ve geçen seneki hüsranlar nedeniyle 1 tane aldım, çıkarsa ona da çıkar diye avutuyorum kendimi:D
biletçi kız : bilet alırmısınız ?
iko : yok saol
b: ya çıkarsa ?
iko : 140 trilyon olur
:cool:
4 bilette bende var umudum var
çıkarsa tt üylerine benden birer turbo...:D
bi seri aldım çıkarsa ben yokum :D
normalde şans oyunlarıyla pek aram yoktur bu yasıma kadar 2,3 kere bilet,loto,toto vs oynamışımdır bu sene bakalım 1 çeyrek aldım ümidim yok ama tutarsa güzel olur :D