:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: fazlası göz çıkarmaz 40 trilyon az deil :hahaha::hahaha:
Printable View
çekiş başlıyor :D hadi bakalım kime çıkıcak inşallah ihtiyacı olan birisine cıkar
Kime Cıkarsa Bi Ef kasa İsterim Valla :)
Özel çekilişte 40 milyon liralık büyük ikramiye ''4336149'' numaralı bilete çıktı.
Çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletler, Isparta, Adana, İstanbul ve İzmir'de satıldı. Adanalıyım ama bana çıkmadı kıl payı kaçırdık yine :)
benim seriye benziyo ama baksammı bakmasammı biletler yan odada çekmecede kullanmadığım cüzdanın içinde:D
burdan parayı bulupta zengin ölen hiç kimse görmedim daha çıkmaması daha iyi bence :D
ben son rakamdan amotiyi garantiledim beyler hatunun uğurlu rakamı 9 darısı başınıza :D
arabaya her allahın günü kuş pisledi gene yok yine yok :D
7 numarayla büyük ikramiyeyi kaçırdım
amorti çıkan numaralar nedir bilgisi olan varmı ?
Yine kafası çıkmış :D
KANKA Sana çıkmış diyolar Miniyi verir ferrari alırsın artık :D
3 tane bilet aldım , bi *** çıkmadı :)
Peki bana ne çıktı, ne çıktı
nah çıktı nah çıktı :D
11 çeyreğe 2 amorti 1 tanede son 2 den 70 tl oda /4 oluyor bi poka yaramadı yine:D
bize çıkmadı çıkan varsa bana 1000tl verebilirmi özelden msj atsın :D:D
millipiyango nun sitesine girebilen var mı?
yarın yine 7 de kalkıp işe gidicez
Sitesine giremedim yani hala umudum var. :D
Amorti bile çıkmazmı :D
büyük ikramiyenin ilk rakam ve son 2 rakamını tutturdum :) aynı biletin son rakamdan amortimde var hayırlısı :)
mıllı pıyango sıtesınde sorun var galıba
5 çeyreğe 2 tanesine son 2 rakam 1 tanesine amorti = elde var 0
beyler 4 tane son iki rakam var 179 lira yapıyo sanrm
1 tanede son 3 rakam var 100 tl gösteriyor m. p. sitesi bu bizim alacağımz mı yoksa çeyrek oldugundan 4 de biri mi idr
çeyrek olduğundan 4 de 1 i
Ya sistem bunu görmüyomu bileyimz ceyrek :d
önümüzdeki yıllara bakıcaz :D
yapmayın ağalar :D yokmu bi yolu:hehe:
"
ruhsuz herifler..sabahtan beri 1000 kere denedim açılmıyo site...dns bile değiştirdim...
açabilen varmı???
6 çeyrek 2 yarım'a çıka çıka 1 amorti :D keşke seri alsaydım en kötü 2 amortim olurdu :D
açtım ben siteyi, bi cacık çıkmamış :(
link versenize nerden actınız ben acamadım :D
bılet no yazıp bakabılecegımız bır lınk varmı cok fazla var