User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Diyet Yardımı

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErayCerit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunları yaparsam ölürüm sigara alkol ve ders geri kalan zamanlarda da uyku ve yemek.
    Bizde sigara alkol yok, nargile var

Dersten fazlada çalışıyorum bizde istirahatimizden fedakarlık yapıcaz artık. Yoksa gidişat hiçte iyi değil

Conqueror - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En onemlısı sebze. Sureklı mutfakta oldugumdan et balık tavuk yıyıp duruyordum. Sonra kılo sıkıntı vermeye baslayınca sebzelere yoneldım. Sebze ve salata sındırımı guclendırıyor.

Kuskonmaz brokolı karnıbahar havuc taze fasulye bunları buharda pısırıp az zeytınyagında soteleyıp tuz karabıber ıle ızgara veya tava etlerının yanına koyarsan hem saglıklı hemde sındırımı ıyı bır ogun olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kola içiryorsa onu kes, ekmek yiyorsan yarıya düşür yada hiç yeme. (kepekli olabilir) Bol sebze ürünleri tüket ve düzenli spor yap koşu en ideali.

benimde 175 ve 72kg şuanda eylül başında 78 77 arası geziniyodum hedefim 6x li rakamları görmek bakalım.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu hafta içi fitnessa başlıyorum boy 1.81 ve kilom 95 yağ yakıcı + haftada 3 seans fitness + 3halı saha maçı şeklinde bir programım var
    abi beni de al yanına nereye gidersen yaa

1.80 boy- 111kiloyum kilo çok olunca boyda hiç 1.80 gibi durmuyo

şubat ayında bende diyet+spor yaparak insan olucam inşallah

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    143 kg gördüm bir ara. zayıflamalıyım diye karar verdigimde diyet yapamayacagımı bildigim için ekmegi kestim. geceleri karnım acıktıgında ekmek arası bişeyler yapmak yerine salatalık tuzlayıp yedim. ilk 2 ay spor yapmadım. sonraki 4 ay spor yaptım ve 6 ay içinde 108 kg'a düştüm. boyum 2.02 oldugu için şu andaki halim de kilolu deil gibi görünüyor fakat zaten omzum geniş bide göbek olunca kıyafet bulmak hepten zor oluyor spor yapacaksın eray çaren yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az yiyerek hatta bazen yemeyerek 1,5 ayda 20 kilo verdim şimdi sabitledim öküz gibi yiorm ama yine 80 civarıyım dipçik:100 düm tabiki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşünüyorum..2012 yeni tur yeni şans.. Az yiyerek ve alkolu keserek 7-8kg veririm gibi geliyor..
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde sigara alkol yok, nargile var

Dersten fazlada çalışıyorum bizde istirahatimizden fedakarlık yapıcaz artık. Yoksa gidişat hiçte iyi değil
    ben nargileyi bıraktım artık ayda 1 yada 2 ayda 1 kere içersem içerim gazetede bişey okudum aman diiyim sende içme
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bayağa başarılıymısısnz..

bende proje olarak dietemi başlasam napsam bilemedm bu yazılanlardan sonra bi gaz geldi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sadece diyet ile istediğiniz fit görüntüye kavuşamazsınız ki vücut ölçülerinize göre diyete de gerek yok. İstediğiniz vücuda sporla ulaşırsınız, ve spor yaptıkça istediğiniz gibi de yersiniz
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor güzelde bunu hayat biçimi olarak sürekli yapmak lazım yoksa Sibel Can gibi 10 senede 245 kg alıp 245 kg veririz.

Ha bunları söylüyorum ben uyuyormuyum tabiki hayır

Bakalım Spora başladım3. haftadayım şu ana kadar iyi gidiyoz.. 1.83 94 kg'yum.. İlk hedef Mayısa kadar kadar 85'e düşmek..
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle öğünlere çok dikkat etmek gerek.. ben tüm şekerli içecekleri , tatlıları , kızartma ve yağlı yemekleri keserek 7 ayda tam 40 kg verdim 118 kg'dan 78 kg'ya düştüm.

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle kilosu aşırı fazla olanlar, kafalarına göre diyet yapamazlar bir diyetisyenden yardım almalılar. Ben gecen sene 1,72 boy 109 kıloydum dıyete gıttım bır lıste hazırlandı sabahlarıda 30 dk yuruyuş. 2Hafta sonra kontrole gıttıgımde yemek yeme mıktarım bır anda dustugunden vede 30 dk yuruyus yetmededıgınden Kalp kasından gıtmıs.Kilo verememişim.Oyuzden hareketı artırdık sabahları 1 saat yuruyordum. 1 ayda 10 kılo vermıstım.Tabıı sonradan bıraktım yıne 110- 107 aralıgındayım ama 80'lı rakamlara dusme planım var

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spora üşeniyorum :/
    spor yapmadığın sürece o vücut her zaman yağlanıcak düzgün beslenme programı haftada 3 4 gün spor la istediğine ulaşırsın hemde aç kalmazsın
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

merve
    Misafir
    çok zayıflamıştım ilaç kullandım toparlamak için, zamanla iştahım açıldı özelliklede yemekten çok sürekli tatlı çikolata yedim ve şuan 43 kiloyum. ama baktım çokta hızlı kilo alıyorum böyle giderse şişkonun teki olabilirim, ilaçlar kontrolünü kaybetmeye başladı sanki. diyetisyene gittim,güldü bana senin kilo almaya ihtiyacın var dedi vermeye değil. ama anlatamıyosun çok kilolu olmadığın sürece dikkate almıyolar. halbuki ben önlem almak istiyodum. spordanda çok sıkılyıorum yorucu şeyler hiç bana göre değil.zaten bünyemde kaldırmıyo,arkdaşlarım aerobik felan yapıyolar,tansiyonum düşüyo benim yapamıyorum,zaten onlar aşırı kilo vermek isteyenler için. sporu zevkli hale getirmek geldi aklıma. mutlaka vardır çevrenizde bi tesis. fitness olcak kendini çok yormadan hareketlerini yapcaksın, saunaya girceksin buhar banyosu yapcaksın, üzerine bide yüzceksin. hem spor oluyo, hemde keyif alıyosun, sıkılmıyosun zorunluluktan çok keyif gibi geliyo. bence böyle bi yer bulup gidebilirsin. paket programları oluyo, süreli kart edinip gidebiliyosun.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 haftadır düzenli spor yapıyorum ve toplamda 1 aydır yemegıme dıkkat edıyorum. 6 kilo verdim bile. Bir 6 daha verirsem hedeflediğim kiloya incem Allah'ın izniyle. Önemli olan irade bu işte. Birde ben eskiden sağlıksız oldugunu bilmeme ragmen gunde anca 2 tam öğün yiyebilirdim artık öğünlerimin saati belli mümkün oldugunca kaçırmamaya çalışıyorum ara öğünlerim var, eskisine göre daha sık ama daha az yiyorum. Tuz,şeker,hamur işi yok.Hayvansal yağları alabileceğim yumurtayı kahvaltıda yemek yanındada yoğurt,çok midem kazınırsa yağı azaltılmış süt içiyorum.Toplamda 3 ana öğün 2 ara öğün yiyorum. Haftada 3 gün fitness 2 gün yüzme var(yüzme yeni başladı) Fitnessta sadece 1 saati kilo verme amaçlı çalışıyorum bakalım işe yaradı gibi. Hiç bir ek hap map kullanmadım sadece yazdıklarımı uyguladım ve gerçekten sağlıklı şekilde zayıflıyorum herkese öneririm.

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bir spor salonuna yazıldım bakalım,eğer kısa sürede sıkılıp bırakmazsam profesyonel hoca eşliğinde yağları eritip kasa çevirecez Biscolata erkekleri gibi olurum yaza kadar

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bunları yaparsam ölürüm sigara alkol ve ders geri kalan zamanlarda da uyku ve yemek.
    Ayni durumdayiz boy ayni kilo 85ttim 2 hafta biraz dikkat ettim alkolu biraktim 80e düştüm şimdi bilmiyorum.

Benim ne yapmam gerek

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni durumdayiz boy ayni kilo 85ttim 2 hafta biraz dikkat ettim alkolu biraktim 80e düştüm şimdi bilmiyorum.

Benim ne yapmam gerek
    Sabah : 1 adet mevsim meyvesi, bir dilim kızarmış kepek ekmeği, çay.
    Öğle : Bir parça haşlanmış ya da ızgara et, söğüş domates, şekersiz çay veya kahve.
    Akşam : Bir dilim kızarmış kepek ekmeği, yeşil salata, bir tane meyve, çay ya da kahve.

Yukarıdaki liste bana göre değil diyorsan eğer spor yapacaksın başka çaresi yokmuş bu işin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)