büyük geçmiş olsun talih arkadaşına ama yüksek devirde gercekleşmiş..
büyük geçmiş olsun talih arkadaşına ama yüksek devirde gercekleşmiş..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Dediğim araç Megane 3 son kasa dizellerden
Araç 60 bin Km de olmasına rağmen (ilk triger bakım 90 bin km )
Garanti süresi geçmedi diye komple motoru sıfırladılar
Triger kopması olmuş ana sorun buydu o arkadaşta
Bence hangi araç şirketiyse eğerki usta halan diretirse ana merkezi arıycağınızı söyleyin...
Biz bu durumlarda Bursa-Maisi arıyoruz mesela onlarda direk ilgilenmeyen servisleri arayıp bi güzel kalaylayınca mecbur kaldıları çok araç bakımı veya garanti kapsamına alınan araçlar gördüm
En kötü tüketici mahkemesine başvurun
+1 böyle kullanma şekli olamaz hadi tek silindirde olur anlarım subap eğersin kırarsın onuda anlarım resmen içine şeytan girmiş bunun yahu hiç böylesini görmemiştim. Motor bu hale gelmeden önce check light veya yağ lambası gibi şeyler yandı mı yoksa direk stop mu etti nebilim gazlarken duman atma yada lpg ile bir durum oluşabilir mi?
Sanırım hyundai araç, bu lpg den olma ihtimaline sardım şimdi acaba hem lpg hem benzin işemesi olabilir mi? kapağa baktığımda silindirin teki i erimiş subap kapağa kaynamış hararet seviyesiyle bu olayın olma ihtimalini düşünüyorum..LPG işinden hiç anlamam ama buna benzer birşey çook uzun zaman önce bir amcanın başına gelmişti yinede bukadar değildi görüntü..
Kullanıcı hatası ise nasıl? bir hata yapılmışta bu durum olumuş söylüyor mu? çok bilmiş ustaları.Bence sıvı ile alaklı bir durum su veya yanmayan benzin tabi bunların bir çok sebebi olabilir ki filitreden su almadıysa hiç bir şekilde kullanıcı hatası değildir,derim.
Hocam 140km de 4. vites kaç bin devire geliyor bilmiyorum ama. Olay 5den 4 e çekmek ile meydana gelmiş ve araç redline ın baya üzerine çıkmış, pistonlar subapları yakalamış ve doğramış. belki 4 e çektiğini sanıp 2 ye çekmiş olma olasılığıda yüksek. kullanıcı hatası gibi görüyorum ben bu durumu
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
nacizane tavsiyemi yanlış anlamayın ustayla kesinlikle muhattap olmayın şikayet maili atın direk şirketin bağlı olduğu yere mahkemeye vereceğinize dair %99 olumlu cevap gelecektir gelmezse yurt dışına mail atın sorununuz çözülecektir marka model belirtmiyorum bıldıgım bır olay 0 araba geri iade edildi fabrikasyon hata kabul edilmedi 7 ay uğraştırdılar kullanıcı hatası vs.. değerinden 8 milyar pahalı olan üst modeldeki aracı hediye ettiler mahkemelık olmamak için sizin açtığınız herhangi bir dava markanın adına ciddi leke düşürür eğer siz kasıtlı bu olayı meydana getirmediyseniz gönül rahatlığı ile dediğim gibi mail atıp aksi durumda mahkemeye başvurabilirsiniz.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)