|
|
#1 | |||
![]() |
Honda Civic 1.6 VTEC Sport 2005 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 68122267
arkadaslar ben bu arac ıcın 450km yapıp hüsrana ugradım. hem arac hemde arac sahıbının tavırları yuzunden arac sahıbınde ılk dakıkadan ıtıbaren bı sıkıntı kasıntı sankı aracı bıze bedavaya verecek.kaputu acmak ıcın 1,000 naz eden tavırlar.... aracın sag aırbag salllanıor ( bakamadım acıkmı dıe )direksıon sımıdı ve vites topuzu yıpranmıs arka koltuklarda sıgara yanıgı var. sag şase de garip bi kaportacı tarafından meges cekilmiş. sag kapıda cekıç izlerı gözle bakıldıgında bıle farkedılıyor. arka bagajda cöküntüler var ( bagaj kapagını acamadım) arka tampon kırık ortasında büyük bi bölgeye macun cekılmıs ve boyanmaya calsıılmıs. arac kısacası renk cümbüşü olmus... aracı almazsanız almayın bakacaksanız bakın işim var gücüm var sizinlemı ugrasıcam kelımelerını ben yanımda getirdiğim eşim ile duydun... bende artık sınırlenıp İŞİNE bak dedim... ve Beylikdüzü'nde ortada kaldık. böyle ahlaksız ınsanlarla alışveriş yapmamanız dileği ile.... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Köre demişler bir malın iyi olup olmadığını nasıl anlarsın fiyatından demiş
bu fiyata zaten güzel bir sonuçla karşılaşamacağınız %70 gibi bir durum geçmiş olsun tekrar herkesin başına geliyor bu durum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
5 BIJON OLUP DÖRT BIJON HB LERLE KARIŞTIRMAYIN demek ne demek yaa boyle bir kritermi var. bes bijon ek donanimmidir ?
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
artık aractan gectım
satıcının tavırları bitirdi bizi :S
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aslında bu tarz tavırdaki adamlar, nasıl alıcı olarak gidenleri sinir ediyorsa, böylebir olay yaşayan arkadaşta burada aracın durumunu paylaşacak ,ve tüm üyelerde sahibinden üstünden ,"o şase işlemini niye yazmadın?" ,"aracın üstünde başka eksik olan gri tonu varmı ?" gibi mesajlarla satıcıyı sinir edecek, anlasın aracının ne olduğunu ve gelene gerçek bi müşteri gibi davranmak zorunda kalsın satabilmesi için
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
5 liraya 3 cesit yemek tatli ayran ve salata veren yerlerde var ama benden uzak olsunlar bu aracda 3 liralik iskender kadarmis anlatilana gore zaten.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
ne değişik insanlar var, gerçi sizde boşuna uğraşmışsınız, ben araba bakmaya gittiğimde bana kaputu açmam ya da bagajı açmam dese direk döner giderim
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
sizde telefonda hiç mi anlamadınız herifin ne mal olduğunu __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Araç alım satımında çıkıyor böyle dengesizler.
Hatta ilanın birinde şu yazıyordu. "Araç ustaya götürülmeyecektir isterseniz ustanızla gelirsiniz" ![]() Muhtemelen araç taklalı falandır. Bu sebeple işi oldu bittiye getirmek istiyordur. Geçmiş olsun. Umarım istediğin aracı bulursun. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
walla hiç şaşırmadım, binbir tip insan var ülkemizde, telefonda bana yeminler edip boya-değişen yok diyen adama inanıp Ispartaya araba bakmaya gitmiştim. Arabayı kendim bile incelediğimde değişeninin olduğunu-boyanın olduğunu anlamıştım, adam o anda "galiba bi kere komple boyanmış" dedi laf arasında ve başımdan kaynar sular dökülmüştü. sonra servis ön iki çamurluk kaput değişik komple boyalı olduğunu teyit edince adam pişkin pişkin bişey olmaz ben bir senedir böyle kullanıyorum demişti. Adamın suratına tükürmediğime pişmanım ama herişte bir hayır vardır, eminim ki bagajını açmaya tenezzül etmeyen o adamın arabasından daha da iyisini alırsınız ...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
büyük talihsizlik olmuş, geçmiş olsun,
başka araçlara baktınız mı? gitmişken boş dönmeseydiniz bari
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: honda civic vti
|
düzceli kardeşim böle adamlara düzcede olsa neler yapıcağımızı zaten konuşmaya gerek bile yok keşke yanında eşin olmasaydı
buarada aldınmı başka bir araç?
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
cıvıc sportlar 5 bıjon bu demek oluyorkı typer jantı takabılırsın ama normal cıvıclerde tek kapılarda 4 bıjon bunu demek ıstemıs
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
basıma gelen.. düzce de olsa da olmasada farketmez heryerde giderımı yaparım ama ...sıkıntı yok mertcan |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:37 ::::

bu fiyata zaten güzel bir sonuçla karşılaşamacağınız %70 gibi bir durum geçmiş olsun tekrar herkesin başına geliyor bu durum.

AŞK OLSUN