ankara aktaş milangazda 1.99 TL lpg.damla petrol istanbul yolunda 95 oktan benzin 4.10 TL
sanırım 20 depo falan full ün eurodieselini kullandım, hiçbir sorunu yok ne fazla yakıyor nede araca bir sıkıntı yarattı. ben gayet memnunum dizelini tavsiye ederim
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Öyle bariz bir çok yakma durumu gözlemlemedim. Aynı kullanım koşullarında 5km anca fark eder 50 tl yakıttaYakıt ucuz diye gaza fazla basıyor olmasın herkes
![]()
Bence aldığınız petrolün parasının direk nereye gittiğini bir araştırın derim. Mesala full nerenin malı sahibi kim ? niye ucuz ?
ar şirketler grubu diye biliyorum adamlar bakliyatla bu işe girip birçok sektöre el attı, yabancı yatırım değil.
petrol taşıma istasyon dağıtım işleri yapıyorlardı sonradan kendi istasyonlarını açtılar bi sıkıntı olacağını sanmıyorum taşıma maliyetlerinin düşük olmasından dolayı fiyatlara böyle yansıtıyorlar
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Mersinli şirket 3 0cak Mersinin kurtuluşu olduğu için indirim var bugün. Arbella makarnalarının sahibi ve Kürt lideri Barzanin ortağı. Ucuzluğun sebebi sadece taşımadan değil yani . Konuyu iyi biliyorum ama burdan peşin hüküm yaratmamak için daha fazla konuşmuyorumBana değil ucuza bedava verseler kullanmam.
2-3 kez yakıt aldım ve bu sebepten ötürü bir daha uğramadım. %50 indirim yapsalar dahi almam. Yaklaşık 1.5 ay önce müşteri hizmetleri aradı. Sizi son birkaç aydır istasyonlarımızda göremiyoruz; sebebi nedir diye. Ben de benzininiz kalitesiz dedim. Moil sizden daha kaliteli benzini daha ucuza satıyor dedim. İlgileneceğiz dedi. İlgilenseniz de benim için değişen birşey olmaz dedim. Teşekkür ettik karşılıklı; kapattı.
Tavsiye etmiyorum kimseye..
Sana katılıyorum bencede paranın nereye gittiğine dikkat etmek lazım !!!! ancak şöle bi durum var ülkedeki zam çılgınlığı ve aşırı tüketim insanları 1 kuruş indirimi bili değerlendirmeye itiyor ben türkiyedeki benzin fiyatlarının yüksekliğinden dolayı yönetenleri kınıyorumama yinede ben opet ten şaşmayın derim
Demiştin ve haklı çıktın. İhale, Doğan Grubu'na kalacak gibi bir izlenim yaratmışlar haberin detayında ama şirket finansörmüş işte..
PKK finansörü, Aydın Doğan'ın ortağı çıktı haberi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)