User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: 1 liraya 160, 30 liraya 4 bin 800 kilometre yol

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ATV sini alirim direk..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araclar o kadar uyduruk duruyorki el frenini cekerken elinde kalır insanın.akulu araba gibi sehir icinde en ufak kazada pert olur.Daha bu teknolojinin gelismesi lazım cinlilere de guvenilmez. 30 bine bunu alcagıma fluence in cıkacak elektriklisini alırım 45-50 civarı birsey olacak dendi.
    fluence 60 bin olucak buda 30 bin olmıycak bunun çinde fabrikada maliyeti 1000 doları bile bulmuyor satışıda alibaba.com da birim fiyatı olarak 4000-5000 dolar

tabi o internet fiyatı özel olarak gidip anlaşılırsa çinlilerde bizde zamanında iş yapdığımız için iyi bilirim telde nette 500 dolar yazdıkları ürünü anlaşmaya gittiğinde 100 dolara kadar düşerler..

vel hasıl şu araçların 3000 dolar civarına tanesini mal etse bizimkiler zaten devletin elektrikli araçda ötv indirimi var ötv nerdeyse almıyor elektrikli araçdan devlet heleki yerli üretim olursa yerli üretim dediğim çinden demonte gelip burda monte edilse bile yerli üretime girer..

o zaman devletin teşviki bile var.. yani taş çatlasın şu araçların satılıcağı fiyat 10 ila 20 bin tl aralığını geçmez.. geçerse alan olmaz zaten..

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fluence 60 bin olucak buda 30 bin olmıycak bunun çinde fabrikada maliyeti 1000 doları bile bulmuyor satışıda alibaba.com da birim fiyatı olarak 4000-5000 dolar

tabi o internet fiyatı özel olarak gidip anlaşılırsa çinlilerde bizde zamanında iş yapdığımız için iyi bilirim telde nette 500 dolar yazdıkları ürünü anlaşmaya gittiğinde 100 dolara kadar düşerler..

vel hasıl şu araçların 3000 dolar civarına tanesini mal etse bizimkiler zaten devletin elektrikli araçda ötv indirimi var ötv nerdeyse almıyor elektrikli araçdan devlet heleki yerli üretim olursa yerli üretim dediğim çinden demonte gelip burda monte edilse bile yerli üretime girer..

o zaman devletin teşviki bile var.. yani taş çatlasın şu araçların satılıcağı fiyat 10 ila 20 bin tl aralığını geçmez.. geçerse alan olmaz zaten..

bu aracları bursada bi sirket zaten getirtmis . fiyatları belli. ticari versiyon 20 bin tl. binekler 15-30 bin tl arası. cabrio sanırsam 30bin tl. Sonucta bunlar akulu araba gibi inanılmaz adi yolda giderken tekeri kopacak gibi duruyor. trye 5000dolara gelip satılsa alınır ama kimse kusura bakmasın bu yuruyen tabuta sırf cok az yakıyor diye 20-30bin gibi rakamlar vermem.

bir distributor getirtmedigi surece daha cok mantıksız.yedek parca servis agı sart.Arabayı aldın bozuldu 20bin cope mi gidecek.ZAten ucuz cin urunleri 1 ay sonra bozuluyor.yani ucuz diye hemen atlamak zarara ugratır.

Fluence en azından renault.yedek parcası bol ve ucuz.en azından kaliteli 2. arac degil 1. arac olarak bile kullanılabilir.Yinede daha gelismesi lazım su menzil,sarj suresi ve son suratler az.

otv indirimide yeterli degil avrupada arac basına ortalama 5 bin euro indirim saglıyorlar.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten firma telefonunu açmıyor, ordan bile bir soru işareti var.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aracları bursada bi sirket zaten getirtmis . fiyatları belli. ticari versiyon 20 bin tl. binekler 15-30 bin tl arası. cabrio sanırsam 30bin tl. Sonucta bunlar akulu araba gibi inanılmaz adi yolda giderken tekeri kopacak gibi duruyor. trye 5000dolara gelip satılsa alınır ama kimse kusura bakmasın bu yuruyen tabuta sırf cok az yakıyor diye 20-30bin gibi rakamlar vermem.

bir distributor getirtmedigi surece daha cok mantıksız.yedek parca servis agı sart.Arabayı aldın bozuldu 20bin cope mi gidecek.ZAten ucuz cin urunleri 1 ay sonra bozuluyor.yani ucuz diye hemen atlamak zarara ugratır.

Fluence en azından renault.yedek parcası bol ve ucuz.en azından kaliteli 2. arac degil 1. arac olarak bile kullanılabilir.Yinede daha gelismesi lazım su menzil,sarj suresi ve son suratler az.

otv indirimide yeterli degil avrupada arac basına ortalama 5 bin euro indirim saglıyorlar.
    bu araçlar 30 bine satılırsa sadece siz değil kimse almaz..
    distirübütör olmadan zaten kimse marka satışı yapamaz o yasak yasalarımızca.. yeni yasalar doğrultusunda çinden mal getirtip türkiyede satıyorsan 2 yıllık yedek parça stoğunuda yapmak zorundasın bilhassa bu motorsiklet furyasından sonra çok şikayetler geldi sucusu tüpçüsü bile çinden motor getirtip satmaya başlamışdı bir ara o yüzden devlet bu konuda ağır yaptırımlar getirdi..
    zaten o yüzden pek çok motor getirten firmalar bu yapırımları karşılayamadıkları için piyasadan silinip gittiler.

fluence 60 bin tl 180 km menzili var artı 75 dolar her ay akü kirası var.. ekonomik mi değil. ben zaten 3.20d dem ayda ortalama 60 ila 100 dolarlık yakıt yakıyorum..
    ve km olarakda o elektrikli araçdan daha fazla yapıyorumdur.. en azından ben aldığım yakıtı öyle yada böyle kullanıcam bana km olarak geri dönücek fluenceda arabayı istersen hiç kullanma gene 75 dolar akü kirası vericeksin..
    hem 180km menzil olucak hemde 45 dakika hızlı şarjı her yerde şarj cihazlarıda yok hadi gittin şarj başına önünde bir iki kişi daha var aracını şarj edicek bir gününün 3 saatini şarjamı ayırıcaksın.. ben benzinlikde 5-10 dakka bekleyemiyorum sadece ben değil çoğu insan böyledir eminim..

neyse bu çin malllarına dönersek 30 bin tl ye kimse almaz.. bunların maliyeti belli satış birim rakamları belli türkiyeye giriş rakamları belli üç aşağı beş yukarı..

bu ürünlerden yüksek bir beklentide tabiki beklenmesin bir elektrikli çim makinesinden farklı bir yapısıda yok işde arkadaş fabrikaların resimlerini koymuş öyle yerlerde imal ediliyor ucuz malzeme geri dönüşüm malzemeleri ucuz işçilik v.b .. zaten biz bunun bilincinde bunu konuşuyoruz gidipde bu araçlardan normal bir markanın kalitesini beklemek bile yersiz..

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafiğe araç çıkarırken belli bir güvenlik testinden geçmesi gerekmiyor mu araçların, çin işi bu acayip arabalardan ben korkuyorum bir kaza anında ne olur acaba ?

tamam yavaş gidiyor bunlar ama siz yavaş giderken size biri hızla vurursa ne olacak ?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ona bir standart getiremez çünkü en pahalı motorsiklet bile çarpılmaya karşı 0 güvenlikli.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

elektrik drifter
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)