Çok kez film den ceza yedim ilk ihtar olarak geçer plakaya kayıt ikinci sefer film görüldüğünde ise sorgusuz bağlarlar.Bildiğim kadarıyla da sistemde men olarak değil filmden (ihtarlı)uyarı almış şekilde çıkıyor.
Printable View
Çok kez film den ceza yedim ilk ihtar olarak geçer plakaya kayıt ikinci sefer film görüldüğünde ise sorgusuz bağlarlar.Bildiğim kadarıyla da sistemde men olarak değil filmden (ihtarlı)uyarı almış şekilde çıkıyor.
sefa en son nezaman yedin ben 2009 da yedim 2011 mayıs gibide bir abimiz yedi men olayı vardı kaldırdık.
aracın şu anda trafikten men gidip meni trafik şubesinden kaldırtman gerek bidaha polis çevirirse direk otoparka alır ve muayeneye sokman gerekir..şu anda 15 gün zamanın var filimleri sök git ...başin çok ağrır.benden tavsiye:(
Biz eskiden trafikten men edildiğimizde eve dolmuşla otobüsle dönerdik..Alırlardı arabayı sonra bi kağıt verirlerdi parktan çıkartırken işlemlerini yaptırır o kağıtla polise giderdik... Şimdi işlmeler online mı oldu?
belli olmuyor bazen aradan 2 ay geçiyor çat diye çevirmede men olduğunuz görünüyor. taksiye binip evine gidiyorsun aracını alıyorlar altından.
o yüzden film cezası yedinmi karakola trafik bölümüne gitmek şart. filmi söktürdüm diye gösteriyorsun meni düşüyorlar. bende resim istediler otoparktan çıkarabilmek için. otoparkın içinde filmleri söküp resimlerini çektiler öyle bıraktılar.
filmleri sök. şubeye git men vardı kaldırmaya geldim de. yoksa zaten yok der. varsa iner araca bakar. eksoza dikkat! sonra tekrar git filmciye açık tondan çektir. devam et. bidaha durdurmaz seni. zaten öyle bi pozisyon verme :D
ben geçen sene kasımda 2010 da yani filmden ceza yemiştim ne cezasını yatırdım ne de başka bir işlem yaptım cezayı yazan polis ikinci kez yakalanırsan trafikten men olur demişte bende he dedim gittim açıkcası ondan sonra hiç çevirmeye girmedim şimdi benim araçta men mi trafikten ??
yücel ilk cevirmede arabanı otoparka çekicekler.
gokhanrs illkez duydum satış olayını ve düşündüm oluru var:) burası tr.
Evet araç trafikten men fakat bende 3 gün içinde menin kaldırılması gerekiyor diye biliyorum.
sana yazılan ceza sisteme girişi yapıldığında 7 gun sonra trafikten men gözükür. normal prosedür ek-1 formuyla birlikte tüve gidersin filmin söküldüğüne dair aracın tespitini yaptırırsın daha sana en yakın trafik birimden sistemden düşümünü yaptırırsın. ama bazı trafikler tespit yapmadan aracı görerekte sistemden düsümünü yapabiliyolar. sen en iyisi filmleri sök sana en yakın trafiğe git filmden ceza yedim düşümünü yaptırmak istiyorum de. daha sonra işlemlerin nasıl olacagını tarif ederler zaten. tekrardan filmden ceza yersen araç direk bağlanır bilgin olsun.