yapma kardeşim akşam akşam :) bunalım yaptımm sadece karakoldan mı öğrenebilriz? başka sorgulatabileceğimiz bi yer yokmu
Printable View
peki ben aracımı satmayı düşünüyorum şimdi filmleri söküp karakola gidip men'i kaldırmadan satamazmıyım?
Hayir.
Cam filminden ceza yazdiklarini soylemeleri yeterli bu arada, gecici kagidi vermelerine gerek yok.
Agustosta yedim gecici kagit verdi 1 hafta sonra menim olmustu, hallettik.
Kasim sonu yedim bu sefer kagit vermedi, 1 ay gezdim oyle, yasak parktan arabayi otoparka cektiklerinde vermediler bu sefer :D Gittim emniyetten gecici belgemi aldim oyle cikarttim, sonra hallettik.
bugun emnıyete gıdemedım fınallerım vardı yarın inşallah gıdıp halletcem. sizlerede son durumdan haberdar ederım. :)
bugun otobusle saga sola bakınarak gıttım okula hıc ekıp arabası fılan gormedım gorseydım dırek onlara sorup sorgulatcaktım .
Kimse sizin sacma sapan konusmalariniz yuzunden mahkemelik olmak zorunda degil !
Yaptiginiz yorumlara dikkat edin !
merk ettiğim bişey war peki araç cam filmi değilde lazer cam olursa o zman ne oluyor?
ozaman iş daha zora giriyor. camları komple değişmeniz gerekir eğer kodu standart araçlardaki gibiyse camın altında kodlar vardır. o kodlarda renkli olan kodlar vardı onlardan olması şart
yaw yorumları okuyunca içime kurt düştü sis farlarından ceza yemiştim trafik polisinden erken ödedim 50 tl oldu sonra üzerinden bir afta geçti geçmedi bu seferde jandarma sislerden yazdı 66 tl hemde 35 ceza puanı yazdılar ehliyete :( trafik polisi bir daha görürsem trafikten men ederim demişti jandarma bişi sölemeden cezayı yazdı beni gönderdi . Men olma ihtimali nedir benim arabamın :(
Ben 1 ay önce yedim cam filiminden cezayı banda bişey sölemedi cezayı yazdı gönderdi yılbaşından önce uygulamaya girdim arabayı bağladılar direk oto parka çektiler 7 günlük izin belgesi verdiler otoparkda cam filimlerini söktüm baglı bulunduğu trafik müdürlügüne gittim bir memur gelip baktı cam filimi ökülmüş dedi ve meni kaldırdı
bugun emnıyete gıttım vezneden sordurdum fılmı soktunmu dedı
ewet dedim :) bunu bı kac kez sordu ewet soktum dedım suanda bısı gozukmuo dedı .demekkı men yazmamıs polis abi :D :D
O dediğiniz olay uzun zamandır var fakat şu şekilde ; Muayenesiz araç satın aldığınız zaman o şekilde oluyor.. satış işlemi gerçekleşiyor fakat tüvtürk'ün verdiği muayene rapor kağıdını emniyet görünce filmleri söktürmeden ruhsatları çıkartmıyor.. Bunlarla uğraşmamak için araç eski sahibinin üzerindeyken muayene işlerini halledip ondan sora satış yapmak..
nuri kardeş ilkkez duyuyorm böyle bişey. belki adam sana güzellik yaptı belkide dediğin gibi men işlemi olmadı.
Men olunan durumda trafik cezası kağıdında yazıyor.
Bu vito viano vs minibüslerde simsiyah film oluyo, laf etmiyolar mı bunlara?
geçmiş olsun çok can sıkıcı durumlar...