aracım obdIIb:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/isle...k-99-vtec.html
Burda konumda war ne yaptıysam olmadı :(
Printable View
aracım obdIIb:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/isle...k-99-vtec.html
Burda konumda war ne yaptıysam olmadı :(
Semih rocco için hangisinden alacaz müdür?
İphone 4 te çalışır mı ki bu uygulama?
şu plx kiwi neden daha pahalı? sadece wifi farkı mı var?
bro ben OBDII scan - Google'da Ara kullanıyorum.androidte.
valla iphone da çalışıyor ama bağlantı sorunları yaşıyormuş duydugum kadarıyla. 15 20 sn de 1 bağlantı kesiliyor demişlerdi.
torque programda.
Eyi haberlerini bekliyorum :)
Bende elm327lerin mini modeli var bir tane fazladan... OBDII portum saçma bir yerde olduğu için 2parmak boyunda olanlardan getirtmiştim. 50 TL'ye verebilirm. Dileyen olursa adresini PM atabilir, kargo ile yollarım... Bluetooth olan verisyon, yani PC ve Android ile bağlarsınız. Ben PC ile hiç denemedim.
obd2b vti a elm327 yada plx kiwi farketmez nasıl bağlayabilirim ? 3pin to 16pin kablo aldım ucuna elm327 de bağladım gelen giden olmadı.Elinde plx kiwi olan arkadaşlar yanınıza gelip ürünü benim arabamda çalışıyormu diye deneyebiliriz
bana yardımcı olabilecek arkadaşlar konuyu takipteyim , yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bende bayağı bir araştırdım aşağıdaki cihazı öneriyorlar bayağı
Xtool IOBD2 Make Your iPhone Into Vehicle Scanner WiFi Communication | eBay
ios6 desteği de var ve sürekli upgrade ediliyormus software ve software i bedavaymış
Bu cihazı kullanan varmı,
30 dolara elm327 mi alinir, elm yi iphone ile kullananlar, hangi yazılımı kullanıyorlar ve yazılım ücretli mi?
Yoksa yazılımı da kendine ait olan ve free olan bu cihazı almak mı mantıklı?
Karar veremedim, yardim edin :)
konusu varken sorayım beyler şimdi araçta hem muzik dinlemek hemde verileri obd2 görüceğim bir tablet alıcam.. Tam mini ipad alıcaktım ki okuduguma göre piyasada satılan obd cihazları ila apple ürünleri uyumlu değilmiş doğrumudur bağlayamıyoruz yani ??? Eğer öyle ise android tablete dönücem çünkü ??
Arkadaşımda "wirelees" özellikli obd2 var astra bertone da iphone ile gayet güzel çalışıyo. Arıza okuma silme anlık durum görüntüleme.
Bana dediği iphone la kullanmak için "wirelees" özelliği olmadı gerektiğiydi.
Yanlış bilgi vermek istemem, kendisi bana öyle söylemişti
valla elm yi ben çalıştıramadım iphone ile
Wireless modelini, iphone'da ücretli olan dashcommand programı ile kullanıyorum kesilmeden gayet güzel çalışıyor ama 150hp arabayı anlık max hp olarak 187 ölçtükten sonra biraz soğudum açıkçası.
İos icin dashcommand diye bir prg var yalan olmasin 26 tl gibi bir ucreti vardi sanirim
Benim kuzen android icin olanini kurdu 5 dk bagladim egzozdan dolayi motor ariza yakmisti onu sondurdum
Ne ozellikeri var hic incelemedim ama is goruyor gibi.
Ben ios'da wireless özellikli bir elm327 kullanıyorum. Bluetooth'dan daha hızlı sanki veriler. Ancak wifi'a bağlı olduğunuz için Hücresel veri kapalıymış gibi davranıyor yani whatsapp felan saçmalıyor. Belki sadece benim başıma geldi bilemiyorum.
Wireless maalesef oyle. Go pro tarzi action cam baglandiginda da ayni seyi yapiyor