herşey iyi güzelde, yaratmak ALLAH'a mahsustur..
20 liraları bulur motorunu servisten aldığın takdirde serviste k20 şanzumanla birlikte 15 liraları buluyodu sanırsam
beyler 1.4 le ugrasmayın
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
Benimde fikrim hiç dokunma ama illa yapıcam diyorsan turboyu sona bırakki masrafın az olsun şimdi turbo yaparsın yarın öbürgün yetmez pistondu koldu uğraşırsın ama sohc yaptır şimdi eğer oda yetmez onun üzerine oynarsın daha mantıklı olur
arkadaşım ; eğer aracı yürütecem diyorsan hiç masraf yapmadan sadece yapman gereken ; düz boru headers ( si manifold olur) , crx 3. vites dişlisi , kapak taşlama ,hava filtresi, bronz baskı balata , ön jantlarını 13 yap , arka koltuklarınıda söktüğün zamanc 1.6 honda civic ile kafa kafaya gidersin...
1.6 iesle bile ugrasmaya değmiyor bence bosa para harcamayın ben cok para harcadım artık rahatlıkla harcamayın diyebiliyorum![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Acıkcası arabayı seviyorsundur satmak ıstemıyorrsundur ugrasırsın ben 1.4 is hc sevemedm nedense bıraz mecburıyetten bırazda sevmememden dolayı aldıktan 10 ay sonra sattm.
Bence hondaya devir cevırmek yakısıyor ben yerınde olsam (verimli olur olmaz demiyorum abilerimiz daha iyi bilir) sohc vtec yaparım tabi eger swap sansı yoksa swap olursa cok daha iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)