Simdi Ankaradayim.Berkayi bekliyorum..yanina geliriz..mertcan..
Simdi Ankaradayim.Berkayi bekliyorum..yanina geliriz..mertcan..
Simdiden hayirli olsun, cok guzel bi araba aldiniz![]()
Tavsiye eden ve kefil olan tüm tech ailesi dostlarıma cok teşekkür ederim , 06 BP 175 artık Fatih abimizdedir.Mertcan abime , Şeref abime ve Erkut abime ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim. Reşat abi aracın size satılmasınıda çok isterdim ama hayırlısı buymuş. Aracımı bilenler ilk gününden itibaren her aşamasını biliyorlar. Fatih abi sizinde Allah kaza , bela göstermeden binmenizi temenni ederim. Hayırlı olsun. Herkese sevgi ve saygılarımla.
06 BP 175 1.4 is Spoon Project 2000Model
06 JR 175 1.6VTI Gümüş 96Model
41 PJ 053 2.0 S-Turbo Siyah
Bu vergilerle insanın Ata binesi geliyor
Haftaya dogru yolu bulup gelecek o da![]()
Tesekkurler arkadaslar..yardiminiz yonlendirmeleriniz icin..mertcan kardesimede tesekkur ederim yardimlarindan dolayi ayrica seref ustaya....kardesim Berkay araca ozen gostermis iyi bakmis.dun cok rahat geldim istanbula..4 saatte ulastim...cok memnunum simdilik.ayrica ekonomik..)ne yaktigini soylemiyim vurursunuz beni..
![]()
eyvallah beyler teşekkür ederim..eminim pişman olmayacağıma
Sametim dün akşam geldim ceddeme yoksunuz alaturkada vakit geçirdik biraz..sık sık gelirim tabi orda görürsem..gerçi yağmurda çıkarmazsın sen yavruyu![]()
tamam kardeşim aldım adresi![]()
Araç emin ellerde çok iyi bakılacağına şüphe yok tekrar tekrar hayırlı olsun Fatih abi hep bu renk bir arabam olsun istemişimdir bol bol cilalarız artık))
Bladerk erkut ustaya gitmeni tavsiye ederm.
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
sorun yok arkadaş yardım etmek istemişokumamış sadece gidişatı..onada teşekkürederiz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)