bu arac dirft deil ucsa bile su dakikadan sonra boş e39 m5 ya bu cocuk oyuncagı olmus
Printable View
bu arac dirft deil ucsa bile su dakikadan sonra boş e39 m5 ya bu cocuk oyuncagı olmus
çok süper olmuş ya acayip beğendim :D bide pempe lip lazım kaliperleride abuk subuk bi renk yaptımıydı tamamdır ;) niye tepkiler olumsuz hep ya missss gibi araba yapmışlar alır bunu trafiğede çıkarım :D
drift araçları cok renkli janjanlı oluyo,burda haklısınız,dusunce cok guzel,rengede eyvallah..ancak aracın uzerındeki motıfler,desenler daha yırtıcı yada daha fazla uygulansaydı bari..hanı eksık kalmıs bıseyler gibi..cok sıyah hala arac..at mıkıne kelebek konmus gıbı olmus :D ben fıkrı cok sevdım ama tema yanlıs gıbı..ancak olucak basarırsınız sız..bu arada vıtes topuzunu yalayasım geldı,lopopo kımın :D
sadece eller yeterliydi bence hele o serit cok kotu olmus
zevkler tartışılmaz ama bana bmw yı sewdıren ve en hasta olduğum baba modeldir, Soğudum şuan.
bende begendım renki olması güzel drift kaldırır bunu :)
valla bencede yazık olmuş araca ama genede allah kaza bela vermesin
Konuyu gorup de atliyordum sadece video falan diye, dun bi yerde muhabbeti gecti Mustu'nun yorumdan bahsettiler merak etmistim, simdi gorunce girdim de, bunca zaman iyi ki gormemisim, keske gormeseymisim
Tamam ilgi cekici olmasi falan guzel de, o ic mekan nedir ya :( Disarda da daha hos sekilde kullanilabilirdi illa pembe renk de olacaksa..
200SX falan olsa yine daha guzel gelirdi, ki Mustafa'nin arabasi cok guzel bence Arkalarda pembemsi jantlariyla ama, M5, i-ih.
Araç zaten siyah yanına kaputuna tavanına
http://www.hit.ro/lib/uploads/image/...reuz-small.jpg
wehrmacht logosu olsa biraz German biraz daha cool ??
Küçükken Allah daş eder demediler mi ?
Ask google ''harakiri'' :D
adam kafasına gore takılıyor ısın eglencesınde gırgırında devam et musa:))))
29 Ocakta canlı halini görebilirsiniz :)
İlgi cekmek yerine tepki toplamis bence :D drift yapmaya baslayanlarda dikkatimi ceken bi olay var hemen boyle bi umursamaz, vurdum duymaz, yeea ben driftciyim deliyim manyagim falan gibi bi tribe giriyolar. Zorla delilik yapmalar, zorlama sozler falan yok cocugumu keserim agaaa driftciyim ben gibisinden. Ne ayaksiniz la siz :D janjanli olayida bence hic guzel durmuyo. Alisilmisin disinda ama goze guzel gelen renk + sponsor stickerlari yeter. Fokunu cikarmaya ne gerek var:D m5le trafikte gezemezsiniz ztn cicisler onunuzu keser hello kitty mobille
aykırı olmuş :D amaçta o zaten amaca hizmet olarak bakın güzelmi çirkin mi diye değil :D güzel makara olmuş ahahahha
Yazık. Amaç dikkat çekmek ise tepki çekerek te olsa başarmışsınız. Bunu yapmanın daha güzel yollarıda vardı ama.