bu abi bişeyler diyo bmw çalışanı sanırım :) ;
Printable View
pimp my ride india :D
oldu mu cem abi oldu mu yaaa dunya para vercen m5 alcan karda kullanıcan oldumu şimdi bu?.
Güle güle binsin bize herhalde başka soz düşmez ama yazık bee :)
hoş olmamış bence
Sabrii sabriii vurduuu ve kuş öldüü:D
Ben işin makarasındayım isteyen istedigini yapar otomobiline kimse beğenmek durumunda değil .
Yapan kişi bundan hoşlanıyorsa sorun yok ...
Ama Mustafa sende bilirsin ki foruma konu açtıktan sonra yorumlanması tebrik edilmesi gibi böö de denmesi doğaldır . O nedenle ben aracın sahibinin yaptiklarina duydugum gibi yapilan yorumlarada saygi duyuyorum şahsa hakaret vb. Bir durum olmadigi surece insanlar bayildimda diyebilir nefret ettim de .
Bunlara alinganlik göstermemeli araç sahibi üzülecek yada kırılıcak bir durum yok sonucta yapilanlar otomobile yapilan yorumlar ....
Diyerek kendi fikrimi söyleyeyim :D
Bence videodaki erayin tarif ettiği sanat gibim bişey olmuş :D
Modifiye Sanattır 'Kamera Arkası' - YouTube
hacı oldumu bu simdı
renk katmış :D
eyvah eyvah araba kendini görse refüje çıkar viyadükten felan atlar
Bence komple arabayı pembe kaplatsaydın ve Jantlarınıda beyaz yapsaydın cok daha hos olabilirdi,şeker paketi gibi:)
Sokakta gorse millet kim bu m5 li hizli hatun der bence :)
10 numara olmuş :D tam benim tarzım:D haha cesaretten ötürü tebrikler.
sokakta ki herhangi bir araç olsaydı bu , bu kadar hafif yorumlar yapılmazdı bile:)
Olmuş. Yapılan arabanın M5 olmasına üzüldüm, fakat olmuş. Yurtdışı drift araçlarında neler neler görüyoruz? Burada maksatın güzel gözükmekten ziyade, dikkat çekmek; amiyane tabirle hınzırlık olduğu belli. Emin sahibi de arabanın karşısına geçip çok güzel oldu be demiyodur. Fakat bakınca ve arkadaşlarına gösterince keyifle gülüşüyorlardır. Maksat bu iken, ciddi manada olmuş. Keşke M5 olmasaymış demeden alamasam da samimiyetle görüşüm budur.