o arabayı getirip servisin içinde yakarım. hayatım boyu mahkemelerde sürüneceğimi bilsem bile tahammül edemeyeceğim bir olay. 2.el olsa neyse ama sıfır araç için gözüm döner gerçekten.
Printable View
o arabayı getirip servisin içinde yakarım. hayatım boyu mahkemelerde sürüneceğimi bilsem bile tahammül edemeyeceğim bir olay. 2.el olsa neyse ama sıfır araç için gözüm döner gerçekten.
bence gayet mantıklı....dua edin "sen arabayı niye bırakıp gidiyosun!!!" dememişler...burası Türkiye gençler tutan tuttuğuna üfler....
http://inciswf.com/1286461796.swf diyoosun...
kusura bakmayın ama doguş oto gibi birini mahkemeye werseniz bile kazanamazsınız günümüzde ekmek çalana 5 yı hapis veripte dışarda gezen serbest dünyaca pkklılar var burası Türkiye gene kılıfına uyar ama vermezler sadece yaptırmakla kalırlar g.olsn
şikayetvar.com yada şikayetimvar.com olması lazım oraya yazın bu olayı sonra doğuşa mail atın bakalım ne çıkcak
Çok geçmiş olsun
ben vs servis müdürü
Allah sabır versin valla ne diim çok kötü bır durum....
Servisin yüzsüzlügude son nokta yanı...
@27 rambo gibi adamı 2 tokatta bayıllttı valla :D
yalnız o adam bayılmasa sıkıntı olabilirdi :D
yapsan ne olacak adam aracını satamaz hasarlı diye resmen mağdur edilmiş araç sahibi hukuki olarak biraz araştırsa yolu yordamı olabilir geçmiş olsun
Konu burada doğuş mu yoksa bayi mi doğuşun zaten ne mal oldugu meydanda da yinede buradaki sorun bayilik geldi bana, bireysel bir olay bu, kurumsal bir şey degil ki . Yanlış mı düşünüyorum,?
öncelikle geçmiş olsun bu sayfayı ıncelersenız sıze faydası olabılır arkadaşlar.
tketici haklar,hukuk, dava amak, sikayet,tketici mahkemesi, tketici kanunu, kredi kartlar, tketici kredisi, devre tatil, devre mlk, otomobil ikayeti
hergün yeni bi saçmalık duymakdan bıktım nereye gidiyoyurz yaw.... adamdaki iyiniyete verilen cevaba bak yapar veririz... neyi yapıyosn veriyosn ..
cok geçmiş olsnyaw
benim arabamı vuracaklar pert edecekler sonrada yaw tamir edelim geri verelim diyecekler. Ben siz zahmet etmeyin masrafı neyse ben tamir ettiririm derim ama o lafı edeni bi temiz sopalarım.
Bence doğuşa mail atmak yerine direk almanyaya mail atın , daha etkili olacaktır.
elinizde herhangi bir kaza tutanağı yada foto belge varmı? bu adamların kaza yaptıgına dair adamlar sucu abinizin üstüne atmaması acısından bunlarda önemli
çok geçmiş olsun... gerçekten çok üzücü ve saçma bi durum... inşallah en kısa zamanda olumlu bi sonuca varırsınız.