aynı şey benimde başıma geldi dava aç ve hiç olmazsa yerel basına ver gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)
Printable View
aynı şey benimde başıma geldi dava aç ve hiç olmazsa yerel basına ver gerisi çorap söküğü gibi gelir ;)
tabi canım arabanın kazalı fotoları ve kazanın servis çalışanı tarafından yağıldığı aşikar.Adamlar cidden beyinsiz akılları sıra oyalama taktiği ile pes ettirme yaptıracaklar.
varmı böyle bi saçmalık ya insan o arabaya bi daha nasıl ısınsın doğuş oto ya iletilse durum umarım faydalı gelişmeler olur yada bayiyi direk dava etcek..
Olayın benzeri Antalya'da yaşanmıştı. e36 m3 serviste pert edilmişti ya da ağır kazası vardı önden öyle bir durum vardı. Bmw yetkili servisi de kabul etmemişti ve dava açılmıştı. Dava uzun sürmüştü ama sonucu olumlu diye hatırlıyorum; hatırlayan arkadaşlar varsa yazarlar. Okurken bile sinirlerim bozuldu, çok üzücü bir durum, geçmiş olsun.
Gerçekten sinir bozucu bi durum,mahkeme kazanılır mutlaka ondan eminim de bu ne yüzsüzlük onu anlayamadım.
Yaptırıp verelim dediysen sen bu kazanın olduğunu zaten kabullenmişsindir demek ki..
ya adamlar kafaya koyarsa o gün çekim olmamıs der silerler kayıtları soncda bunu yapan onuda yapar baskan :)
Ben bişey merak ettim.Mesela mahkeme oldu , mahkeme sana dediki ispatla kardeşim bu arabayı bunların çarptığını , senin çarpmadığını , ozaman noolcak ?
Yanlış anlaşılmasın böyle bi ihtimalde prosedür nasıl işler onu merak ettim?
ya harbi çüş şaseler yamuk arabayı teklif edicek kadar adamlar inanmış yani.... valla allah sabır versin. bu adamlar sizi cok uraştırcak gibi. gazeteye ilan v.s. düşünüyorsanz bir arkadsasm iyi bi gazetenn internet sayfasını düzenliyor onla iletişime gçebilrm pm attıgınzda.
Bu kazanın polis raporu mevcut mu?
sağol serkancım adam zaten üzgün bende gidip bişey demek istemiyorum.Zaten kanacak mahkemeyide çektiği yanına kar kalacak gibi gözüküyor.
çok geçmiş olsun, çok ilginç esnaflık böylemi yapılıyor araba tamir olunca herşey düzelicek mi sanki? arabadan soğur insan araba ciddi kazalı damgasında satarken birton sıkıntı..
Servisle değil Doğuş gurupla yada direk Almanya ile irtibata geçmek çözüm sürecini kısaltıcaktır. Abiniz iyi niyetliliği bir kenara bırakıp biraz diş gösterirse daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü adam orta yol bulmaya çalıştıkça diğerleri üste çıkmaya çalışıcaktır
Çok Geçmiş Olsun...
Yaptırıp verelim demeleri çok garip, bir pislik yapmışsın üzerine kapatıyorsun hesabı olmuş.
Bir avukat tutup, işi halledin. sizi lehinize sonuçlanacaktır, belli kanıtlarınız varsa bu konuda.
0 Km. otomobili vericekler, artık o kazayı yapan adamamı keserler hesabı ne yaparlar bilinmez ama, böyle bir Zihniyet olamaz
geçmiş olsun.adamlardaki pişkinlik oscar a aday.
vay be sıfır arabayı ver patlatıp geri toplasınlar sonra al sana darbeli hasarlı boyalı araç. sıkıntılı iş gerçekten geçmiş olsun arkadaşa
Tamam o zaman servisle avukat muhatap olacaktır.
Şunu iyi bilmek gerek bu gibi durumlarda ilk olarak servisin sigortası bu olayı karşılıyormu ona bakarlar.ilk sayfada ki mesajımda var.Tamam olan olmuş ancak bu yapılabilecek bir onarım ise araç yapılır servis müşteri memnuniyeti adına sıfır yada muadil araç verir.
Size tavsiyem servisin hasarı onarım olarak değilde kendi sigortasına pert olarak göstermesi o zaman servisinde cebinden çıkan çok büyük paralar olmaz, zaten her halükarda servisten onarım da olsa pertde olsa ya 500 dolar yada euro gibi bir kesinti olur.Ayrıca servisin mali mesuliyet sigortasını öğrenebilir misin?Hangi şirkette sigortalı.