Yurtdisindayken bir kez benimde basima gelmisti konsolosluk kagitlari gondermemis yoklama kacagi olmustum sonrasinda gonderdiler ve sorun cozuldu ne bir ceza odedim nede mahkeme eger Turkiyeye gelmeyi dusunmuyorsan universiteye baslayincaya kadar sorun olmaz gerci gelsende olmazDert etme yurtdisinda bu isler daha yavas yuruyor malesef bulundugun konsolosluk cok onemli kolay gelsin.
Cok sagolun tesekkurler. Konsoloslukta kac kere dondurduler zaten beni asli gibidir belgesi aldim bi cok belgenin Turkiye ye postaliyacagim zaman aradim dedim yolluyorum biz postayla kabul etmiyoruz dedi tekrar konsolosluga gittim onlarda biz yapmiyoz dediler tekrar. Dedim onlarda yapmiyo arayin o zaman aradilar onla bu sefer tamam dediler, evraklari yolladim dhlnin sitesinde evraklar Turkiye ye gitti diyor ama aradigimda gelmedi dediler acaba gitmedi mi bilmiyorumda gidersede islem yapicaklar mi yoksa sallamicaklar mi hic bilmiyorum galiba daha ugrasicam.
onur yıllardır yurt dışında yaşıyo oda çok uğraşmıştı zamanında![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
askerlik şubeleri ülke çapında arama ve yakalama kararı çıkartamıyor artık polisde çevirse gbt ye aksa gözükmüyor alttaki linke bakabilirsin bu kanun 2010 da yürürlüğe girdi
Asker kaaklar yakalanmayacak
yoklama kaçaklığının hiçbirşeyi yok. bakaya kalmadıktan sonra hiçbirşey sorun değil merak etme. askerlik şubesine gitmeye de korkma ve git durumunu öğren. bakayaları bile aramıyorlar sormuyorlar yoklama kaçaklarını kimsenin salladığı yok merak etme.
panik yapmayın bişi olmuyorben 28 yaşında askere gittim.yoklama kaçağı,bakaya bilmem ne varsa hepsi vardı dosyada.
komançero garage
bende de benzer durum oldu 1 sene gibi geç muayene olduğum için mahkeme vs derken 100 lira ceza geldi toplam
Askerlik işlemim halloldu. Ne şubeden mazeret bildirin dediler nede konuyla ilgili kağıt yolladılar. Askerlik tecilimin 2015'e kadar yapıldığına dair 1 kağıt ve komando olmak istiyor musun, hobiler, fobiler vb. gibi soruların olduğu kağıdı yolladılar, doldurdum ve geri yolladım. Aynı sorunu biri yaşarsa diye yazma gereği duydum. Yorumlar için tekrardan çok teşekkürler, gerçekten korkulacak bir şey yokmuş.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)