Az yakar düşüncesi olanlara söyliyim hiçte az yakan bir araç değil.Hani dizel diye c sınıfı sedan lar gibi sanılmasın yakıtı.
250 280 tl ile istanbul ama hangi semte kadar gidebilirsin bilmiyorumisuzu olsa 2 depoya giderdin
![]()
2000 A3 8L
mümkün olduğunca düşük suratle gidersen daha doğrusu son vites en düşük devirdeki hızda seyir edersen az yakarsın
istanbula girdikten sonra silivride bayağı bi yol yanlız![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
silivri istanbul değilki silivri istanbulun dışında büyükçekmece mimarsinan kumburgaz selimpaşa sonra silivri .. tekirdağa yakın nerdeyse![]()
selimpaşada uzakbir hesap kitap yapın yol düzergahı olarak en kestirme nerden nasıl hangi yolla ne kadara gideriz diye misal izmirden direk arabalı vapur vardı.. bandırmadan vardı.. çanakkale üstünden gelirseniz selimpaşa tarafın daha kestirme olurmu yol hesabını iyi yapın çünkü yolu ne kadar kestirme yaparsanız o kadar az yakıt harcarsınız
1.5 sene navara 2.5 dizel otomatik full kullanmış biri olarak üzerimdeki lastikler cooper stt idi full camur lastiği kabin vardı ağırlık açısından söylüyorum 450-500 ykr yakıyıordu. oncekı lastiklerimlede ortalamam 11 civarıydı cooper larla olan ortalamamı hatırlamıorum siz lastikleriniz asfalt ise 35 ykr den hesaplayın bence km yi. ortalama kullanımla
bu izmirden direk vapur var demişsiniz. yol haritasını iyi bilen biri lazım ya en kestirme nasıl gidebiliriz diye. yoksa kalıcaz burda valla![]()
arkadasım ne izmiri ya
bucak burdur ısparta afyon kütahya yollar süper zaten 5-6 saatte çok rahat giriyosun 300tl yi geçirtemezsin ben corvettle basa basa gittim corvet 370 380tl yaktı.
250-300tl ye gidersniz.
Otomatik diye korkmayın ben izmirden 480 km sürdüm sadece 130 tl yaktı benzinle ama navara sehir ici 400 kesin yakan arac sehirler arası %30 civarı daha az yakabilir yalnız araba ağır dez avantaj bu
1 bucuk depo benzın yersınız. Bendede 2.5 nissan rally raid vardı 200 km'lık yolda yarım depo mazot yakıyordu bılgınızeCok yakıtından dolayı satmıstım
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)