User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Isınan laptop ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işlemcinin ısısını çeken fanın kapağını aç toz yumağıyla karşılacaksın onu al birazda elektrik süpürgesiyle çek tamamdır cai takmış gibi hissediceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ayda veya 2 ayda bir orta basınçlı kompresöre tutuyorum bildiğin kum fırtınası oluyor Soğutucu olarak da bir çok model var ama alırken fanın büyüklüğüne küçüklüğüne değil fanın altındaki boşluğa bakın hava çekip çekemeyeceği önemli. Ben Microsoft Cooling Base kullanıyorum fan düşünenlere şiddetle tavsiye ederim

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öcelikle yazan herkese çok teşekkurler bılgıler ıcın.
    Alıntı S.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemci fanını yerinden çıkarırsınız, donmuş termal macunu iyice temizleyip yerine tekrardan macun sıkmanız gerekir. bence işlemci fanına dokunmayın. elektrikli süpürge ile tozunu almanız yeterli olacaktır. ama sesli çalışıyorsa temizlemek yerine 8-10 liraya servisten uygun fanı almak daha mantıklı olacaktır.

aklıma şöyle bişey geldi, iki seçenek var. son zamanlarda altı kapalıyken çok yüklendiyseniz (premiere demişsin) ekran kartı veya hdd zarar görmüş olabilir. yada kış diye sobaya yakın kullanıyorsan ondan olabilir..
    abı bız yurtta kalıyoruz çok buyuk olmayan bı odamız var cam genelde kapalı kalorıfer açık paso bız farketmesekte dısardan gırılınce sıcak az buççuk. laptoplar 7/24 masa uzerıdne kullanılıyor yatağa falan goturmuyoruz altı hiç kapanmadı anlayacağın.
    Alıntı fatih(fb) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemcinin ısısını çeken fanın kapağını aç toz yumağıyla karşılacaksın onu al birazda elektrik süpürgesiyle çek tamamdır cai takmış gibi hissediceksin
    abı biz baktıkda fan kapağı hangısı bulamadım ya bızımkının altında neredeyse hiç fan yok kaçak uretımmı nedır
    Alıntı Emre57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ayda veya 2 ayda bir orta basınçlı kompresöre tutuyorum bildiğin kum fırtınası oluyor Soğutucu olarak da bir çok model var ama alırken fanın büyüklüğüne küçüklüğüne değil fanın altındaki boşluğa bakın hava çekip çekemeyeceği önemli. Ben Microsoft Cooling Base kullanıyorum fan düşünenlere şiddetle tavsiye ederim
    ben antalyada aynını yapıcam sanırım bendede bı toz kum fırtınası çıkar buyuk ıhtımal
    kullandığın ürün bundanmı
    DR. OWL

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laptop un fanini temizlerseniz yararli olucaktir...

kendi laptop umda zalman ın sogutucusunu kullaniyorum, tavsiye ederim. baya işe yariyor...

VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim eski laptop acer dı , öyle bi ısınıyoduki , şarj aletinin giriş kısmı erimişti , kapanmıyodu ama felaket ötesi ısınıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laptop un fanini temizlerseniz yararli olucaktir...

kendi laptop umda zalman ın sogutucusunu kullaniyorum, tavsiye ederim. baya işe yariyor...

VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri
    abı buna baktımda az pahalı parasınıda geçtımde fanı ne tarafta bunun ortada falanmı ?? gorunmuyo sorayım dedim
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim eski laptop acer dı , öyle bi ısınıyoduki , şarj aletinin giriş kısmı erimişti , kapanmıyodu ama felaket ötesi ısınıyordu.
    senınkı yumurta pişirirmiş ya
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen , ama monster dan acayip memnunum , ısınmayı geçdim , ılık bile olmuyo ,i7 laptop ,,, eşşek kadar render lar almama ramen.Helal olsun valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı buna baktımda az pahalı parasınıda geçtımde fanı ne tarafta bunun ortada falanmı ?? gorunmuyo sorayım dedim
    tam ortasinda buyuk bi fani var, hp dv6-1140et laptop da kullaniyorum, sonuc basarili

alttan olan fotografinda fanin konumu ve buyuklugu daha belirgin...

suzuki swift GL

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zalmanda fan ortada komple urun boyutunda nerdeyse bayağı buyuk

bende o fanı kullanıyorum usb hub u var aynı zamanda o yüzden kullanıyorum aslında

ayrıca bazı urunler ahmetindediği gibi çok yüksek sıcaklıkta çalışırlar yani çalışma sıcaklıkları o olduğundan normal

mesela dell xps kullanan varmı bilmiyorum i7 işlemcili kullandım bir donem sipariş verdiğim yemekler paketinde soğumasın diye üstüne koyuyordum siz düşünün sıcaklığı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zalman marka soğutucu almış geçen arkadaşım vatandan 120 civarı dedi yanlış hatırlamıyorsam soğutma kapasitesi baya yeterliydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bi sorunda bende yeni konu açmayım dedim hp laptopum var acayip ısınıyordıu bi gün ben laptopu alttaki deliklerden üfledim ama ne olduysa bu sefer de laptopun fanı çalışmamaya başladı şimdi bilgisayardan hiç fan sesi gelmiyor çok ısınıyor kaça yaparlar bunu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende o fanı kullanıyorum usb hub u var aynı zamanda o yüzden kullanıyorum aslında
    usb hub dan bahsetmeyi unutmusum, o da baya işe yariyor
    suzuki swift GL

d16y4
    Misafir
    arkadaşlar o soğutuculara o kadar para vermeyin 10 gün önce aldım ben 25 lira canavar gibide soğutuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thermaltake in soğutucusunu aldım metal kasa ve eşşek kadar fanı var., dereceyi düşürmüyor düşürmesine , gerçi ihtiyaç ta yokmuş , ilk zaman bi heves aldım ama gerek kalmadı aşırı ısımnadığı için..
    ama en azından altında metal bi malzeme olması ve zeminden yüksekte olması sebebiyle hava giriş çıkışı daha rahat sağlanıyor...Önceki sayfalarda bahsedildimi bilmiyorum ama soğutucunun en büyük faydasıda cihazı zeminden çapraz bi şkilde yüksek tutması sebebiyle cihaz içi fanların daha verimli çalışması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ayrıca bazı urunler ahmetindediği gibi çok yüksek sıcaklıkta çalışırlar yani çalışma sıcaklıkları o olduğundan normal

mesela dell xps kullanan varmı bilmiyorum i7 işlemcili kullandım bir donem sipariş verdiğim yemekler paketinde soğumasın diye üstüne koyuyordum siz düşünün sıcaklığı
    benim toshiba'nın pişirme pişirme fonksiyonu var soğutucuyla uğraşıcağına bence bi pc işi yapan birine götür temizlesin bi zaman sonra soğutucuda işe yaramıycak çünkü. ben oyun falan açamıyorum sadece internet bi yerden sonra film bile izleyemiyorum o derece yakın zamanda temizletmem lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    thermaltake in soğutucusunu aldım metal kasa ve eşşek kadar fanı var., dereceyi düşürmüyor düşürmesine , gerçi ihtiyaç ta yokmuş , ilk zaman bi heves aldım ama gerek kalmadı aşırı ısımnadığı için..
    ama en azından altında metal bi malzeme olması ve zeminden yüksekte olması sebebiyle hava giriş çıkışı daha rahat sağlanıyor...Önceki sayfalarda bahsedildimi bilmiyorum ama soğutucunun en büyük faydasıda cihazı zeminden çapraz bi şkilde yüksek tutması sebebiyle cihaz içi fanların daha verimli çalışması.
    amaç çapraz tutmaksa altına bı plaka kestırırız be abi. Hatta şimdi kafama dınk ettı bızım projecı babamız varyaw ıstedıgım kadar faln bıle koydururum kendım yapsam harbıden ıyı he kendım yapıcam
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi sorunda bende yeni konu açmayım dedim hp laptopum var acayip ısınıyordıu bi gün ben laptopu alttaki deliklerden üfledim ama ne olduysa bu sefer de laptopun fanı çalışmamaya başladı şimdi bilgisayardan hiç fan sesi gelmiyor çok ısınıyor kaça yaparlar bunu ?
    abı sen usfleyınce fana bişe sıkışmıştır bende ufledım cunku fanda çıtır çutur ses çıktıydı mağlum techturkey konularında 1-2 kere çekırdek yemıslıgım var ondan bıle kaçmış olabılır bişey sıkışmıştır sanırsam.
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim toshiba'nın pişirme pişirme fonksiyonu var soğutucuyla uğraşıcağına bence bi pc işi yapan birine götür temizlesin bi zaman sonra soğutucuda işe yaramıycak çünkü. ben oyun falan açamıyorum sadece internet bi yerden sonra film bile izleyemiyorum o derece yakın zamanda temizletmem lazım..
    aslında uyguna satarsan alabılırız odada tost falan yapsak yemeğe para vermeyiz bızımkı aslında okadar ısınmıyor ama tık dıye kapanıyo.. Benım HP de maşşallh bişey yok canavar gıbı.

bu arada dun Acer a ufledıkten sonra bıraz daha ıyı oldu gibi
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam ortasinda buyuk bi fani var, hp dv6-1140et laptop da kullaniyorum, sonuc basarili

alttan olan fotografinda fanin konumu ve buyuklugu daha belirgin...

aynısının çin malınıda ben kullanıyorum yani şeffaf plastik ortasında kasa fanları gibi bi fanı olanı

dostum dikkat etmen gerekenleri arkadaşlar söylemiş ancak alacağın fan mutlaka ve mutlaka ellerinle bastırınca yere sürtmesin... o ses adamı deli eder

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unıversteye geldıgımde 1 yıldır aynı odada kaldıgım arkadaşımın Acer espire 5536 laptopu var bugune kadar ısınıp kapandığını gormedıgımız laptop habıre kapanmaya başladı son 1 hafta içinde son haftalarda sureklı adobe prmıerde montaj falan yaptık ondanmı falan dıye dusunuoz ama ne alaka dıyede aklımıza gelıyor. Artık sıkıldık bu işten benımde laptopa soğutucusu alma planım vardı onada alalım dedik. Bilenlere danışalım isteedim.

Laptop soğutucusu olarak hangı marka model onerırsınız alırken nelere dıkkat etmelıyız buyuk fanlı mı kucuk ve çift fanlımı alalım napalım. Bikere alıcaz sonuçta nelerönerirsiniz. Bütçe 100 ü çok geçmezse iiyi olur. Sahibindene falan baktımda hangısı ıyıdır nedır bılemedım
    Bende aspire serisi kullanıyorm aynı sorunla bende karşılaştım.normal dururken çok az kapanıyordu oyun vs. kasacak durumlarda 5 dk bile sürmeden kapanıyordu pc garantiye gönderdim fanı tıkanmış şimdi sorunsuz kullanıyorm, bios güncellemesi yapılmadıysa da olabiliyormuş ama çok ihtimal vermiyorm.Oyunun en zevkli yerinde kapanırdı kaldırıp atasım gelirdi kısacası fanı temizletmeniz yeterli olcaktır.Bide acer in sitesine girip biosu da güncellerseniz iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç çapraz tutmaksa altına bı plaka kestırırız be abi. Hatta şimdi kafama dınk ettı bızım projecı babamız varyaw ıstedıgım kadar faln bıle koydururum kendım yapsam harbıden ıyı he kendım yapıcam
    o zaman senin çözümün direkt bu kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)