işlemcinin ısısını çeken fanın kapağını aç toz yumağıyla karşılacaksın onu al birazda elektrik süpürgesiyle çek tamamdır cai takmış gibi hissediceksin![]()
işlemcinin ısısını çeken fanın kapağını aç toz yumağıyla karşılacaksın onu al birazda elektrik süpürgesiyle çek tamamdır cai takmış gibi hissediceksin![]()
Ben ayda veya 2 ayda bir orta basınçlı kompresöre tutuyorum bildiğin kum fırtınası oluyorSoğutucu olarak da bir çok model var ama alırken fanın büyüklüğüne küçüklüğüne değil fanın altındaki boşluğa bakın hava çekip çekemeyeceği önemli. Ben Microsoft Cooling Base kullanıyorum fan düşünenlere şiddetle tavsiye ederim
öcelikle yazan herkese çok teşekkurler bılgıler ıcın.
abı bız yurtta kalıyoruz çok buyuk olmayan bı odamız var cam genelde kapalı kalorıfer açık paso bız farketmesekte dısardan gırılınce sıcak az buççuk. laptoplar 7/24 masa uzerıdne kullanılıyor yatağa falan goturmuyoruz altı hiç kapanmadı anlayacağın.
abı biz baktıkda fan kapağı hangısı bulamadım ya bızımkının altında neredeyse hiç fan yok kaçak uretımmı nedır
ben antalyada aynını yapıcam sanırım bendede bı toz kum fırtınası çıkar buyuk ıhtımal![]()
kullandığın ürün bundanmı
![]()
DR. OWL
laptop un fanini temizlerseniz yararli olucaktir...
kendi laptop umda zalman ın sogutucusunu kullaniyorum, tavsiye ederim. baya işe yariyor...
VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
benim eski laptop acer dı , öyle bi ısınıyoduki , şarj aletinin giriş kısmı erimişti, kapanmıyodu ama felaket ötesi ısınıyordu.
aynen , ama monster dan acayip memnunum , ısınmayı geçdim , ılık bile olmuyo ,i7 laptop ,,, eşşek kadar render lar almama ramen.Helal olsun valla
zalmanda fan ortada komple urun boyutunda nerdeyse bayağı buyuk![]()
bende o fanı kullanıyorum usb hub u var aynı zamanda o yüzden kullanıyorum aslında![]()
ayrıca bazı urunler ahmetindediği gibi çok yüksek sıcaklıkta çalışırlar yani çalışma sıcaklıkları o olduğundan normal![]()
mesela dell xps kullanan varmı bilmiyorum i7 işlemcili kullandım bir donem sipariş verdiğim yemekler paketinde soğumasın diye üstüne koyuyordum siz düşünün sıcaklığı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
zalman marka soğutucu almış geçen arkadaşım vatandan 120 civarı dedi yanlış hatırlamıyorsam soğutma kapasitesi baya yeterliydi
arkadaşlar bi sorunda bende yeni konu açmayım dedim hp laptopum var acayip ısınıyordıu bi gün ben laptopu alttaki deliklerden üfledim ama ne olduysabu sefer de laptopun fanı çalışmamaya başladı şimdi bilgisayardan hiç fan sesi gelmiyor çok ısınıyor kaça yaparlar bunu ?
arkadaşlar o soğutuculara o kadar para vermeyin 10 gün önce aldım ben 25 lira canavar gibide soğutuyo
thermaltake in soğutucusunu aldım metal kasa ve eşşek kadar fanı var., dereceyi düşürmüyor düşürmesine , gerçi ihtiyaç ta yokmuş , ilk zaman bi heves aldım ama gerek kalmadı aşırı ısımnadığı için..
ama en azından altında metal bi malzeme olması ve zeminden yüksekte olması sebebiyle hava giriş çıkışı daha rahat sağlanıyor...Önceki sayfalarda bahsedildimi bilmiyorum ama soğutucunun en büyük faydasıda cihazı zeminden çapraz bi şkilde yüksek tutması sebebiyle cihaz içi fanların daha verimli çalışması.
benim toshiba'nın pişirme pişirme fonksiyonu varsoğutucuyla uğraşıcağına bence bi pc işi yapan birine götür temizlesin bi zaman sonra soğutucuda işe yaramıycak çünkü. ben oyun falan açamıyorum sadece internet bi yerden sonra film bile izleyemiyorum o derece yakın zamanda temizletmem lazım..
amaç çapraz tutmaksa altına bı plaka kestırırız be abi. Hatta şimdi kafama dınk ettı bızım projecı babamız varyawıstedıgım kadar faln bıle koydururum kendım yapsam
harbıden ıyı he kendım yapıcam
abı sen usfleyınce fana bişe sıkışmıştır bende ufledım cunku fanda çıtır çutur ses çıktıydı mağlum techturkey konularında 1-2 kere çekırdek yemıslıgım var ondan bıle kaçmış olabılırbişey sıkışmıştır sanırsam.
aslında uyguna satarsan alabılırız odada tost falan yapsak yemeğe para vermeyizbızımkı aslında okadar ısınmıyor ama tık dıye kapanıyo.. Benım HP de maşşallh bişey yok canavar gıbı.
bu arada dun Acer a ufledıkten sonra bıraz daha ıyı oldu gibi![]()
DR. OWL
Bende aspire serisi kullanıyorm aynı sorunla bende karşılaştım.normal dururken çok az kapanıyordu oyun vs. kasacak durumlarda 5 dk bile sürmeden kapanıyordu pc garantiye gönderdim fanı tıkanmış şimdi sorunsuz kullanıyorm, bios güncellemesi yapılmadıysa da olabiliyormuş ama çok ihtimal vermiyorm.Oyunun en zevkli yerinde kapanırdı kaldırıp atasım gelirdikısacası fanı temizletmeniz yeterli olcaktır.Bide acer in sitesine girip biosu da güncellerseniz iyi olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)