ne yaaakmıs yaaw onlar rez yoktu bende kafaama gore gıttım gırdım yanı ama ben gunduz gırdım aksam gırmedım gece oldugundan dolayı olabılır :D
55 tl sınırsız hafta ıcıydıı butun teleferıklere bınıyorsun :D
Printable View
piste yakın değiller onlar aşagıda kalıo otel yukarda fiyatlarda uçuk deil.. Yazıcı Otelde kalınabilir muazzam bi yerdir yanından dere falan akar iner balığınıda yersin oh mis gibi :D
yer tavsiyesi derken :D
yaparsın ya ama ücrete bağlı bildiğim kadarıyla..
dagda kar durmları yenı gelen bır bılgı :D
80 cm kar tepe
140 cm uludag
70 cm davraz
25 cm saklıkent
140 cm kartalkaya
90 cm ılgaz
48 cm ercıyes
saklıkente gitcem bende.25 cm idare eder işte :D
Kartepede yollar çok temizdi :)
Eğlencelik yol varsa kar lı tavsiyelere açığım :D
yenı kar her zaman guzeldır yarın bıle gıderım belkıı :D
biz cumartesi akşamları istanbulda birşey yapamazsak toplanıp gidiyoruz arasıra..gelirsek uğrarız yanına miniyi görünce..gerçi biraz geç geliyoruz 12-01 gibi..
Ben bu cuma gunu gidicem okulla 2 gun kalicam insallah guzel olur ama hafta sonu olmasi kotu cuma sabahtan ordayim :)
Kartepe inanılmaz pahalı bir yer...
Aşağıda karnınızı doyurun... Çıkarken yol kenarlarında mangal yapın... v.s
Bende kar lastiği olmadığı için fanteziye hiç girme taraftarı değilim ama kar olmadığı zamanlar otelin ordan aşağı inmenin keyfi paha biçilemez :D :D
şimdiye kadar gittiğim en ucuz otel:)jakuzi tavsiye ederim kar ve dağ manzaralı acayip zevkli oluyu masajıda güzel tavsiye ederim:)
sureklı gıdıurmm salep 6 tl :D
Abi yeme içmeden kastettim :D Günübirlik gidip geldiğimiz için otelde hiç kalmadım:(
Zamanında Uludağ'a da gittim ... Orda fiyatlar daha makuldu bana göre...
Tabi şimdi durum nedir bilmiyorum.
Edit: Zaten son 2 seferki gidişimde hep mangal filan yaptık... Güzel oluyor yani :D
otel tavsiyesi varmı beyler?
vallaha söyle söliyim ben sadece oda olarak kiralamadım şimdiye kadar kayak hariç bütün aktivitelere katılırım kaymayı beceremiyorum:)en son gittiğimde 250 ödedim ama dediğim gibi ben üyeyim birde tanıdık var oyüzden olabilir.konuştuğumda abi normal otel fiyetlerı gibi tabii yapıcağın işklere göre fiyet deişebiliyor dedi.boludada kalıyorum bazen abant palasda falan onun fiyatı nerdeyse iki katı daha pahalı.
aynen olabilir bu sene daha hiç gitmedim..ama sakaryada normal oteller 150 falan ona bakınca orası baya ocuz geliyo.ben dediğim gibi günü birlik kalıyorum keyif yapıyorum baya ucuz diyerlere nazaran ama suan fiyatlar ne alemde pek bilmiyorum ne yalan söyliyim.
Keyif adamısın be Talih başkan ... :D
Kartepe, Maşukiye, Kırkpınar,Sapanca ... Bu gibi yerlere bence günübirlik gidilmeli....
Dolu dolu bir gün geçirilmeli...Tadı damağınızda kalmalı yani... Ayrıca yazın da sonbaharda da güzeldir. :)
şimdi indim kartepeden birazdan yüklicem resimleri :D
Bensız cıktın heee :D
aksam cıksakmı kanka
Fotoğrafları görünce çok canım çekti beh ...
yol herzaman boyle temizmi ?
eğer boyleyse kar lastikleri fazlasıyla yeterli zincir falan uğraşmayalım :D
Zincire gerek yok... Kar lastiği olsun yeter...
Akşam saatleri buzda filan işe yarar mı lastik ona bir şey diyemeyeceğim :D
Dün ordaydım ,sizin marketin yanında tavuk yedim fındık kabuklu sobanın yanında ısındım sonra sizin karşınızdaki fırında siyah ekmek aldım ailemle beraber huzurlu bir şekilde evin yolunu tutdum bilseydim kesin ugrardım,çayını içerdik neyse bir kaç hafta içinde tekrar gelecegim kısmetse o zaman görüşrüz ;)
Sizin yollarda müsait arabalarıda deneriz :D :D
Tamadır o zaman,birde maşukiyede eli ayağı düzgün aileye hitap eden pansiyon varmı ? orda şelaler nehirler var onları mutlaka gezmek istiyorum :)
bizim otobüsler her gün orda :)