Geçen sene 3-4 kere çıktık..Kar lastikli araç vardı , yollar açıktı hep..
Bu sene çıkıcam , kar lastiği yok tırsıyorum her ne kadar yolun açık olduğunu bilsemde :D
Printable View
Geçen sene 3-4 kere çıktık..Kar lastikli araç vardı , yollar açıktı hep..
Bu sene çıkıcam , kar lastiği yok tırsıyorum her ne kadar yolun açık olduğunu bilsemde :D
O değilde yolların tamamen kapalı olduğuna emin olduğunuzda bize haber verirseniz çok iyi olur :D
Boşu boşuna gelmeyelim oraya kadar..
ben geldim galiba mesut oraya..toyotada calışan arkadaşın veya akraban varmı?
mesut sen bana telefonunu pmle ben ararım senıı :D gelırken :D:D:D:D
Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu bizde plan yapıyoduk kartepe için kendimiz yol kenarında mangal yaparız diye düşündük
mesut maşukiye markettesin demek :)
benim pederler maşukiyeye yerleşti 3-4 haftada bir haftasonları orada olurum illaki karşılaşmışızdır; caminin yukarsında lazlar mahallesinde ev. bidahaki sefere uğrarım illaki; haftaya hafta içi kartepeye çıkmayı düşünüyorum geldiğimde uğrar hal hatır sorarım...
yol içinde şunu diyebilirm, sürekli yağış yoksa hava açıksa yolları her türlü açıyorlar çıkış iniş konusunda sorun olmaz. ama geceye kalırsanız o zaman aşırı buzlanma oluyor hava kararmadan işinizi bitirin derim.
ahaahahahahah bu iyiydi ama sanırım hiç gelemiceksin yolların kapanmasını beklersen :hahaha::hahaha:
evet arkadaşlarım var hayırdır inşallah :)
atıorum abi :D
beklerim tanışmış oluruz :) sizinkileri de tanıorumdur kesin :D
evet akşam olmadan çıkın ki sürprizlerle karşılaşmayın :D
vallahi fotoğraflar içimi açtı sabırla bekliyorum cumayı güzel görünüyo :D
ozaman ben geldim cayımı içtim:)hb vtecle geldik bi arkadaştan pc aldık toyotada calışan döndük.
Aralık ayında Abant'a giderken uğraşmıştık.. Ama umduğumuzu bulamadık.. Karlar çamur olmuştu, kalan karlar ise buz olmuştu.. Bizde mecburen buztopu oynadık haha :D
Maşukiye'de bi yerde de öğle yemeği yiyip yola çıkmıştık tekrar..
Mesut tükanda mısın?
Kar var mı oralarda? :)
merhaba .ben 3 haftadır cmrtsi pazar günleri çıkıyorum beyaz< honda civic hb...belki görmüşsündür belkide karşılaştık.sen nerdesin ..
mesut sureklı kar bılgısı verırısen super olur :D
Marketinizin tam olarak adresi ve sabah kaçta açılıyor söylermisiniz acaba %90 ihtimalle bu cumartesi gelmeyi planlıyoruz uğrarız hatta fiyatlarınız normalse :D alışverişi ordan yaparız
kayılıyomu bu kartepede :)
Kar durumu nasıl şu an yağıyor mu ?
bizimde kurtköyün tepesinde evimiz var gitmeyeli uzun zaman oldu sizin market pazarın ilersindeki meydanın tam ortasındaki market yanlış anlamadıysam? en kısa zamanda gidip şöminemi yakmak ve dinlemek istiyorum gelmişken kartepeyede çıkarım. biz geçen sene kar lastikli a3 le gece yarısı otele kadar çıktık buz falan yoktu el freni çeke çekede indik yanımızdan korku filmi gibi sürekli unimoglar geçiyodu :)
Biz biraz eğlence arıyoruz. Tipi falan olursa çıkarım. Ahanna örnekler :)
Kartepe Tırmanma Antrenmanı :)
Minik bi kar eğlencesi